سلامت خانواده

ورود زنگ ویروس فلج اطفال وارد ایران شوید – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به نقل از خبرگزاری مهر به نظر می رسدAlireza Raisi با هشدار از وضعیت مهم منطقه و هماهنگی ایران با افغانستان و پاکستان ، که هنوز با بحران فلج اطفال سر و کار دارند ، از افزایش خطر ورود ویروس فلج اطفال به کشور خبر داد و به رشد قابل توجهی در موارد اشاره کرد. در این دو کشور ، اجرای فوری عملیات ایمن سازی مکمل در ایران ضروری بود.

وی از ادامه واکسیناسیون ملی برای کودکان زیر پنج سال در مناطق پرخاشگرانه خبر داد و گفت: ایران در مجاورت دو کشور فلج اطفال بومی در افغانستان و پاکستان است و به دلیل ترافیک مکرر و غیر رسمی در خطر جدی و مداوم در معرض خطر جدی و مداوم ورود ویروس از دو کشور. است

Raisi افزود: با توجه به تشدید مهاجرت های قانونی و غیرقانونی به دلیل تحولات سیاسی در سالهای اخیر در افغانستان و همچنین ادامه گردش ویروس در دو کشور و افزایش فلج اطفال در پاکستان و 2 بار در افغانستان در سال 2 ، در مقایسه با سال. با سال 2 ، خطر ورود ویروس فلج اطفال وحشی به ایران افزایش یافته است.

وی گفت: عملیات ایمن سازی مکمل به عنوان یکی از مهمترین راهکارهای ریشه کن فلج اطفال از سال 5 در کشور اجرا شده است و افزود: این عملیات نقش مهمی در حفظ دستاورد کشور عاری از فلج اطفال داشته است. امسال نیز مبتنی بر برنامه است بخش این کار ، فعال و خانگی در دو مرحله به مدت یک ماه برای همه کودکان زیر 5 سال ایرانی و غیر ایرانیان که در مناطق پرخاشگرانه با استفاده از قطره های فلج اطفال دهان زندگی می کنند ، انجام می شود.

Raisi ادامه داد: مرحله اول این عملیات در 4 دانشگاه علوم پزشکی واقع در سیستان و بلوچستان ، هورموزگان ، خراسان جنوبی ، بوشر ، یزد ، کرمان جنوبی ، فارس و خزستان در تاریخ 1-8 ژانویه انجام شد و مرحله دوم از مرحله دوم 1 تا 5 فوریه. ۱۳۴۰ در حال انجام است.

وی گفت: واکسن فلج اطفال شفاهی که طی چند سال گذشته در این کشور مورد استفاده قرار می گیرد ، تولید انستیتوی تحقیقات واکسن و سرم رازی بوده است.

معاون بهداشت معاون وزارت بهداشت اظهار داشت که در مرحله اول ، حدود 6000 کودک قطره مواد غذایی فلج اطفال دریافت کرده اند و می گویند: بیشترین تعداد واکسیناسیون در استانهای سیستان و بلوچستان ، هورموزگان و کرمان انجام شد.

وی همچنین گفت که استانهای دیگر در کشور واکسیناسیون فلج اطفال را برای کودکانی که در مناطق پرخاشگر در بهار سال 2009 زندگی می کنند ، انجام می دهند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا