سلامت خانواده

ورزش و فعالیت بدنی ؛ سپر ایمنی قوی در برابر بیماری سرطان

ورزش و فعالیت بدنی به عنوان یکی از مؤثرترین عوامل در جلوگیری از بسیاری از بیماری ها ، به ویژه سرطان شناخته می شود و مطالعات نشان می دهد که ورزش منظم خطر ابتلا به سرطان ها از جمله سرطان های روده بزرگ ، سینه ها و ریه ها را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد و این نقش در کاهش التهاب و کاهش التهاب دارد.

فعالیت بدنی با کنترل وزن ، تنظیم چربی بدن و افزایش حساسیت به انسولین خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و از آنجا که اضافه وزن و چاقی عوامل اصلی در افزایش خطر سرطان است ، ورزش به افراد کمک می کند تا وزن سالم خود را حفظ کنند ، به خصوص در جلوگیری از سرطانهای ناشی از چاقی.

اهمیت ورزش برای افراد مبتلا به سرطان بسیار جسورانه است و ورزش می تواند به بهبود کیفیت زندگی بیماران و کاهش اثرات درمان مانند خستگی ، افسردگی و کاهش توانایی جسمی کمک کند ، علاوه بر این ، فعالیت بدنی منظم می تواند خطر بازگشت بیماری را کاهش داده و به بیماران کمک کند تا طولانی تر و سالم تر زندگی کنند.

برای بازماندگان سرطان ، ورزش نقش مهمی در بازگرداندن سلامت جسمی و روانی دارد و تحقیقات نشان می دهد که بیماران با فعالیت بدنی منظم طولانی تر از بیماران بی تحرک هستند و کیفیت زندگی بهتر را تجربه می کنند و ورزش نه تنها به کاهش عوارض جسمی کمک می کند ، بلکه اثرات مثبتی بر سلامت روان و استرس نیز دارد.

تأثیر فعالیت بدنی منظم در ارتقاء سلامت بیماری های سرطانی

پوریا آدلی ، عضو هیئت مدیره در مصاحبه ای با گزارشگر ایمانا ، ورزش منظم نقش مهمی در بهبود کیفیت زندگی و افزایش امید به زندگی سرطان روده بزرگ دارد.

وی افزود: مطالعات جدید نشان می دهد که ورزش و فعالیت بدنی منظم به بهبود کیفیت زندگی سرطان روده بزرگ کمک می کند ، و افزود که ورزش منظم و فعالیت بدنی می تواند طول عمر آنها را افزایش دهد و در واقع ورزش به کاهش التهاب بدن ، تقویت عملکرد ایمنی و جلوگیری از جهش های مضر سلول و کاهش خطر عود کمک می کند.

یکی از اعضای هیئت مدیره انجمن رادیوآنولوژی ایران اظهار داشت که تحقیقات نشان داده است که بیمارانی که به دلیل عود سرطان در وضعیت دشوارتری قرار دارند می توانند نسبت به بیماران با حرکات کم ، فعالیت بدنی منظم داشته باشند ، اظهار داشتند: یک فعالیت بدنی مؤثر برای این فرآیند یک ساعت در روز و روز سریع گزارش می شود.

ورزش بیشترین تأثیر را در پیشگیری و بهبود سرطان روده بزرگ دارد

آدلی با اشاره به اینكه ورزش ، علاوه بر كمك به پیشگیری از سرطان ، باعث ایجاد اثرات شیمیایی مفیدی از جمله بهبود حساسیت به انسولین ، كاهش التهاب و افزایش راندمان ایمن می شود ، گفت: “این عوامل در كاهش خطر عود و بهبود سلامت عمومی جسمی و روحی بیماران بسیار مؤثر هستند.”

وی گفت: در بین همه عوامل شیوه زندگی ، ورزش بیشترین تأثیر را در پیشگیری و بهبود سرطان روده بزرگ دارد و افزود: این امر به ویژه برای جوانانی که خطر ابتلا به بیماری را در بین آنها افزایش می دهند ، بسیار مهم است.

یکی از اعضای هیئت مدیره انجمن رادیووانولوژی ایران ، با اشاره به اینکه آگاهی از ضرورت ورزش برای پیشگیری و مدیریت سرطان روده بزرگ ضروری است ، افزود: محققان توصیه می کنند که افراد حداقل 5 دقیقه در هفته فعالیت بدنی متوسط ​​دارند و حتی کمترین میزان فعالیت بهتر از عدم فعالیت کامل است.

ورزش و فعالیت بدنی ؛ سپر ایمنی قوی در برابر بیماری سرطان

ورزش با سرعت مناسب و در مواقعی که برای شخص مطلوب است ، حتی در سطح پایین ، می تواند تأثیر بسزایی داشته باشد و متخصصان توصیه می کنند که افراد حداقل 5 دقیقه در هفته با ورزش با شدت متوسط ​​انجام دهند.

از بین تمام عوامل سبک زندگی ، ورزش بیشترین تأثیر را در پیشگیری و بهبود سرطان دارد که نشان دهنده اهمیت ارائه آموزش عمومی و آگاهی در مورد نقش ورزش در سلامت جسمی و روحی است ، بنابراین آگاهی از تأثیر ورزش باید از سنین جوانی ترویج شود.

به طور کلی ، ورزش نه تنها به عنوان ابزاری قدرتمند برای پیشگیری از سرطان عمل می کند ، بلکه یک عامل اصلی در مدیریت سرطان است و یک روش ساده و در دسترس برای حفظ سلامت بدن و بهبود کیفیت زندگی همه افراد ، به ویژه بیماران و بهبود سرطان است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا