اخبار سلامت

وجود 516 متخصص طب ایرانی/کمبود متخصص طب سنتی در بیمارستان ها

به گفته خبرنگار اجتماعی آژانس خبری TASNIM ، Nafiseh Hosseini Yekta امروز در یک کنفرانس خبری با همکاران رسانه ای در وزارت بهداشت ، در پاسخ به این سؤال که در کشورهایی مانند چین ، ظرفیت طب سنتی برای ایجاد بیمارستان های طب سنتی استفاده شده است. آیا کشور ارائه نشده است؟ در برخی از کشورها ، مانند چین ، سابقه طولانی در استفاده از ظرفیت طب سنتی وجود دارد و در مراکز پزشکی به همراه طب رایج ، درمان با طب سنتی نیز انجام می شود و کشوری مانند کره جنوبی از سلامت قوی است سیستم و یک بیمارستان طب سنتی یکپارچه. و یک مکمل دارد. در کشور ما حدود 13 سال ، دانشکده های طب سنتی ایران تأسیس شده اند و ما شواهدی از شواهد را دنبال کرده ایم و ما یک مسیر بوروکراتیک را برای بیماران طی می کنیم تا بتوانیم یک قدم آرام و اولین قدم ، قدم اول را برداریم. بحث در مورد ارائه خدمات در بخش سرپایی این است که ارائه مشاوره طب سنتی و مراجعه به سلامت بیمارستان ها و کلینیک ها در حال اجرا است. در مراحل بعدی امیدواریم که در سطح 3 خدمات درمانی ، در بیمارستان ها ، از ظرفیت متخصصان طب سنتی نیز استفاده کنیم.

در پاسخ به یک سؤال دیگر Tasnim که اکنون ما با کمبود متخصصان طب ایرانی در کشور برای خدمت به بخش بزرگی از جمعیت کشور روبرو هستیم ، در حالی که تنها راه ورود به دکترای پزشکی ایران در سیستم بهداشتی است. این یک دکترای حرفه ای در پزشکی است. چرا از ظرفیت سایر رشته ها ، از جمله کارشناسان دارای مجوز تغذیه برای تحصیل در این سطح تخصصی برای افزایش دسترسی صحیح افراد به این خدمات استفاده نمی کنید؟ وی گفت: ما تعدادی رشته دارای مجوز مانند علوم تغذیه در کشور داریم که در حوزه اقتدار خود خدمت می کنند. همچنین در مورد دفتر پزشکی مکمل ایران پیشنهادات زیادی وجود داشته است که ورود به این مدرک از سایر رشته ها امکان پذیر است و این موضوع تحت نظارت شوراهای آموزشی است تا بتوانیم به میزان دسترسی دسترسی پیدا کنیم. افراد را به این متخصصان افزایش دهید.

وی اذعان داشت: تعداد دانشجویان طب سنتی اکنون 516 و 320 در حال مطالعه هستند و ما به متخصصان بیشتری نیاز داریم تا بتوانیم در کلیه مراکز پزشکی مشورت و خدمت کنیم. با توجه به تعداد کارشناسان طب ایرانی در کشور ، تعداد قابل توجهی از بیمارستان ها هنوز متخصص طب سنتی ندارند و نیاز به آموزش نیروی بیشتر وجود دارد. بازار عرضه و تقاضا شبیه به طب سنتی نیست و تقاضا زیاد است و تعداد متخصصان برای تأمین همه نیازها کافی نیست ، امیدواریم که تعداد متخصصان طب سنتی افزایش یابد و موقعیت طب سنتی را در دانشگاه های پزشکی توضیح دهد. رشته را افزایش می دهد.

وی همچنین گفت: همچنین ، از سالهای گذشته ، یک آئین نامه برای داروخانه های تخصصی که دارای داروهای گیاهی هستند ، اعلام شده است ، که در سازمان غذا و داروی مشکل ایجاد کرده است ، که در حال تعقیب است.

حسینی یکتا ادامه داد: تقاضای ناکافی و تعداد متخصصان طب سنتی در این کشور منجر به برخی از افراد غیر متخصص ، به ویژه در فضای مجازی شده است. در این راستا ، لازم است که برخی از افراد در زمینه فضای مجازی کار کنند و این یکی از موارد زیر است.

وی همچنین در مورد گرایش و تمایل مردم به استفاده از خدمات طب سنتی گفت: طبق تحقیقات انجام شده در سالهای گذشته ، ما تقاضای عمومی برای خدمات پزشکی ایران را افزایش می دهیم ، برنامه های ما مبتنی بر کارهای تحقیقاتی است و اکنون تحقیقات ملی انجام شده است. با توجه به میزان تمایل مردم به استفاده از داروهای ایران ، ما توسط یک دانشگاه علوم پزشکی سفارش می دهیم ، که نتایج آن در سیاست گذاری آینده مورد استفاده قرار می گیرد ، اما نگاهی به تحقیقات قبلی نشان می دهد که مردم توسط مردم قابل باور هستند. ما با طب سنتی روبرو هستیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا