اخبار سلامت

وجود مواد خطرناک و ممنوعه در مکمل های ورزشی غیرمجاز

نازیلا یوسفی با اشاره به افزایش مصرف مکمل های ورزشی در جامعه ، به ویژه در بین جوانان ، در مورد مصرف غیر ضروری و دلخواه این محصولات هشدار داد و گفت: “به جای تکیه بر مکمل ها ، تمرکز بر تغذیه متعادل و طبیعی. می تواند به بهبود عملکرد ورزش کمک کند. بشر

وی گفت: “متأسفانه ، برخی از مکمل های موجود در بازار غیرمجاز هستند و فاقد مصوبات لازم توسط سازمان غذا و دارو هستند.” این محصولات ممکن است حاوی ترکیبات ناشناخته و مضر باشد که می تواند منجر به عوارضی مانند مشکلات کبد و کلیه ، اختلالات روانی ، ناباروری ، فشار خون بالا و بیماری های قلبی شود.

Yousefi استروئیدها را به عنوان ممنوع در مکمل های ورزشی غیرمجاز که برای افزایش حجم و قدرت عضلات مورد استفاده قرار می گیرد ، ممنوع اعلام کرد ، اما عوارضی از قبیل اختلالات هورمونی ، افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی ، آسیب کبد و مشکلات روانی از جمله افسردگی و پرخاشگری دارد.

به گفته وی ، محرک هایی که برای افزایش انرژی و استقامت به مکمل های غیرمجاز اضافه می شوند می توانند ضربان قلب ، فشار خون بالا ، اضطراب و حتی حملات قلبی را افزایش دهند.

رئیس دفتر نظارت و نظارت بر سازمان غذا و داروی گفت: مواد شبیه به رشد که در این مکمل ها غیرمجاز استفاده می شوند ، خطر ابتلا به دیابت ، بیماری قلبی و اختلالات هورمونی را افزایش می دهد. علاوه بر این ، مواد لاغری غیرمجاز در برخی از این محصولات می تواند منجر به نارسایی کلیه ، مشکلات دستگاه گوارش و حتی اعتیاد شود. سرانجام ، دوز بالای اسیدهای آمینه فرآوری شده در این مکمل ها ممکن است باعث ناراحتی دستگاه گوارش و نارسایی کلیوی شود.

وی به مصرف کنندگان توصیه کرد که فقط از مکمل های تأیید شده توسط سازمان غذا و داروی استفاده کنند و این محصولات را فقط از داروخانه ها خریداری کنند.

یوسفی گفت: علاوه بر موارد فوق ، مکمل ها ممکن است در داروها تداخل داشته و خطرات ایجاد کنند. بنابراین ، افراد باید قبل از هرگونه مکمل ورزش ، با پزشک ، داروساز یا متخصص تغذیه مشورت کنند و از استفاده دلخواه خودداری کنند.

پایان پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا