اخبار سلامت

واکنش وزارت بهداشت به ماجرای مسمومیت با ماکارونی

به گزارش خبرنگار اجتماعی سلامت جو ، علیرضا رئیسی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در پاسخ به سوال تسنیم مبنی بر مسمومیت منجر به مرگ ناشی از مصرف ماکارونی، اظهار داشت: ماکارونی خود مسمومیت ایجاد نمی کند اما شرایط نگهداری مواد غذایی می تواند باعث ایجاد میکروب شود. باسیلوس سرئوس نوعی باکتری است که می تواند در برنج و ماکارونی رشد کند و برخی از این نوع باکتری ها با ترشح سموم می توانند باعث مرگ شوند، البته نمی توان به طور قطع گفت که چه چیزی باعث مسمومیت این پاستا شده است.

وی افزود: سازمان پزشکی قانونی تیم هایی دارد که در حال بررسی این موضوع هستند. نظارت بر تولید محصولات غذایی توسط سازمان غذا و دارو بر عهده وزارت بهداشت است. معاونت بهداشتی نیز مسئولیت تامین مواد غذایی در رستوران ها را بر عهده دارد و وظیفه وزارت بهداشت ارسال گزارش مربوط به موارد مذکور به مراجع قضایی است. اگر مسمومیت نامشخص باشد به پزشکی قانونی ارجاع می شود. در برخی مراسم و مکان ها مانند خوابگاه ها گاهی ممکن است مسمومیت ایجاد شود که در این موارد وزارت بهداشت عوامل مختلفی را بررسی می کند.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا