اخبار سلامت

واکنش های جسمی و رفتاری ناشی از استرس/راهکارهای کاهش نگرانی در خانواده

علی فتی ، در مصاحبه ای با خبرنگار اجتماعی Tasnim ، گفت که در شرایط فعلی نگرانی های طبیعی وجود دارد ، اما وقتی این نگرانی تشدید می شود ، چهار نوع واکنش وجود دارد: واکنش های جسمی ، عرق کردن ، خشکی ، لرز ، لرزش

واکنشهای عاطفی و رفتاری افراد هنگام اضطراب

وی افزود: واکنشهای شناختی شامل افکار و عقاید در مورد موقعیت های بحرانی یا از دست دادن کنترل بر موقعیت ، منجر به کاهش توانایی تفکر ، کاهش توجه و تمرکز ، مشکلات حافظه و به یاد آوردن مواد ، بزرگنمایی و مشکلات فاجعه و غیره می شود.

واکنش های عاطفی شامل ترس ، نگرانی ، غم و اندوه ، ناپدید شدن فعالیتهای سرگرم کننده مشترک ، احساس ناامیدی ، تحریک پذیری ، عصبانیت ، احساس ناتوانی و غیره ، روانشناس ادامه داد.

فتی گفت: واکنشهای رفتاری شامل اجتناب از موقعیت های خاص ، سؤالات مکرر در مورد اوضاع ، سرزنش دیگران ، گسترش شایعات و غیره است.

این چیزها باعث افزایش استرس می شوند!

استراتژی هایی برای مدیریت استرس در شرایط جنگ

فتی استراتژی های مقابله با استرس در خانواده ها را در شرایط جنگ توضیح داد: به دنبال دریافت اطلاعات زیادی به هر قیمتی و از هر کانال نیست. منابع اطلاعاتی خود را مدیریت کنید ، از منابع قابل اعتماد و قابل اعتماد استفاده کنید و تا آنجا که می توانید از اخبار و تجزیه و تحلیل های غیر ضروری خودداری کنید. لحظه به لحظه به دنبال آن نباشید و وقت کمتری را برای خواندن ، گوش دادن یا تماشای چیزهایی که باعث افزایش اضطراب شما می شود ، صرف کنید.

وی تأکید کرد که ما باید اعتراف کنیم که بسیاری از کارها برای انجام اقدامات مؤثر در دسترس نیست: برعکس ، از واقعیت ها فرار نکنید ، سعی کنید آنها را بشناسید ، اما از فکر بیش از حد خودداری کنید.

مثبت باشید و دعا کنید

روانشناس بالینی گفت: “به جنبه های مثبت زندگی خود توجه کنید ، از آنچه دارید لذت ببرید و از شما سپاسگزارم.” کارهای مثبتی انجام دهید ، کسانی را که باعث شده ما ناراحت باشند ، ببخشید. برای سلامتی و دیگران دعا کنید و از دیگران بخواهید که دعا کنند.

وی گفت: در شرایط فعلی ما باید اقدامات خوب و رفتارهای دیگران را تشویق کنیم. با پیروی از یک رژیم غذایی سالم و تقویت سیستم ایمنی بدن و به یاد آوردن خدا ، برای خود و اطرافیان خود صلح برقرار کنید.

پایان پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا