سلامت خانواده

واکنش مرکز تحقیقات حلال به فروش غذاهای حرام گوشت/ با متخلفان برخورد جدی شود – خبرگزاری مهر ایران و جهان

حسین رستگر در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به امکان عرضه غذاهای حرام گوشت در برخی رستوران ها و فروشگاه های اینترنتی گفت: نظارت راه حل مسئولیت این محصولات بر عهده سایر موسسات می باشد و از مصرف کنندگان تقاضا می شود فقط محصولات فرآوری شده با نشان سیب سلامت را خریداری نمایند.

وی افزود: نظارت راه حل و نوع گوشت فرآوری نشده ارتباط مستقیمی با FDA ندارد.

رستگار تاکید کرد: مسئولیت نظارت بر عرضه و رعایت استانداردهای حلال در مواد غذایی فرآوری نشده به ویژه فرآورده های دامی بر عهده نهادهایی مانند سازمان دامپزشکی و اتحادیه رستوران ها است.

وی درباره محصولات حلال نیز گفت: سازمان غذا و دارو تلاش می کند تا از طریق لوگوی «حلال» و «سیب سالم» کیفیت و ایمنی محصولات غذایی فرآوری شده را که دارای این علائم هستند تضمین کند. این نشان ها تعهد سازمان را به ارائه محصولات ایمن، سالم و راه حل تصویب شده اند.

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو افزود: مصرف کنندگان می توانند با توجه به این نشان ها محصولات حلال را با اطمینان انتخاب و مصرف کنند.

رستگار تاکید کرد: فرآورده های گوشتی غیربهداشتی و حرام نمی توانند مجوزهای لازم را از سازمان غذا و دارو دریافت کنند. انتظار می رود دستگاه های مسئول به وظایف و اعتبار سازمانی خود توجه بیشتری داشته و با متخلفان برخورد جدی داشته باشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا