سلامت خانواده

واکنش سازمان غذا و دارو به شغل غذای خانگی – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

عبدالحیم بهفار گفت: “مشاغل خانگی می توانند نقش موثری در توسعه اقتصادی و اشتغال داشته باشند ، اما ورود این محصولات به بازار باید کاملاً مطابق با استانداردهای بهداشتی و بهداشتی باشد.”

وی افزود: “هر محصول غذایی ، صرف نظر از سایت تولید ، برای اطمینان از سلامت مصرف کنندگان ، باید دارای مجوز بهداشتی و یک برچسب معتبر از سازمان غذا و داروی باشد.”

Behfar گفت که برخی از محصولات خانگی بدون مجوز و بررسی های لازم به بازار عرضه می شوند ، و افزود که عرضه چنین محصولاتی می تواند خطرات جدی از جمله آلودگی میکروبی و شیمیایی برای مصرف کنندگان داشته باشد.

وی افزود: در سالهای اخیر با هدف حمایت از تولید خرد ، سازمان غذا و داروی روند صدور مجوز برای فعالیت های خانه را تسهیل کرده است تا تولید کنندگان بتوانند به طور قانونی در زمینه استانداردهای بهداشتی فعالیت کنند. “

بهفار همچنین بر اهمیت آموزش و ترویج آگاهی از تولید کنندگان خانه تأکید کرد و گفت که با اولویت بندی سلامتی و ایمنی محصولات ، توسعه پایدار مشاغل داخلی حاصل می شود و تولید کنندگان همکاری مستمر با نظارت بر نهادهای مسئول دارند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا