واکنش رئیس کمیسیون بهداشت به فوت 4کودک بر اثر قصور یک پزشک
به گزارش سلامت جو اراک29 آذرماه در گزارشی اعلام شد که تسنیم به اسنادی دست یافته است که نشان می دهد علیرغم موارد متعدد «قصور پزشکی» که منجر به قتل غیرعمد 4 کودک شده است، یک متخصص گوش و حلق و بینی همچنان در حال طبابت است و در پرونده ای جدید منجر به این موضوع شده است. به مرگ یک کودک دیگر!
بر اساس مستندات ارائه شده در اختیار سلامت جو، اقدام پزشک متخصص گوش و حلق و بینی (س) در شهر قم به دلیل عدم رعایت مقررات دولتی (قصور پزشکی) منجر به “قتل غیر عمد” طفل شده است و این پزشک متخصص در رای اولیه به پرداخت مهریه و تحمل حبس محکوم شده است اما در رای تجدیدنظر فقط به پرداخت کامل مهریه محکوم شده است و حکم مربوط به ممنوعیت عمل وی پزشکی باطل شد و بر این اساس این پزشک متخصص همچنان در حال طبابت است!
در حکم بدوی صادر شده برای این پزشک متخصص و به عنوان سابقه کیفری وی در اثر تکرار قصور پزشکی مشابه که منجر به فوت بیمار شده است، به صراحت آمده است: تاکنون قصور پزشک مذکور در سال 7 محرز شده است. مواردی از عمل جراحی لوزه که خونریزی شدید بعد از عمل و قبل از آن اتفاق افتاد این 4 بیمار دیگر که توسط این پزشک عمل شده بودند به دلیل قصور پزشکی این پزشک جان خود را از دست دادند!
مرگ 4 کودک زیر تیغ جراحی پزشک متخصص و ادامه طبابت او!
خبرنگار ششم آذرماه سلامت جو و در جریان سفر «حسینعلی شهریاری» رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به اراک درباره چرایی وجود چندین مورد قصور در پرونده یک پزشک. که چندین مورد از آنها منجر به فوت بیماران شده است، نباید منجر به ابطال پروانه پزشکی شود. آیا این محدودیت فعالیت تحت هر شرایطی دلیل و بستری برای افزایش پرونده های قصور پزشکی نیست؟ ایشان از آقای شهریاری سوال کردند.
قصور پزشکی در همه جای دنیا رخ می دهد
شهریاری با بیان اینکه از آنجایی که از جزئیات مرگ این کودکان در حین عمل جراحی توسط پزشک اطلاعی ندارم، نمی توانم در این مورد اظهار نظر کنم، گفت: چنین حوادثی در هر جای دنیا ممکن است رخ دهد و قصور پزشکی نیز امکان پذیر است.
قانون مراجع رسیدگی را مشخص کرده است
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان شورای اسلامی ادامه داد: لطفا با برجسته سازی چنین اخباری جامعه و مردم را نگران نکنید. همه این موارد توسط مراجع ذیصلاح رسیدگی می شود.
شهریاری خاطرنشان کرد: این موارد باید پیگیری شود و با متخلف برخورد شود اما باید در چارچوب قانون با آن برخورد شود. یعنی ما نمی توانیم با کمیسیون بهداشت و درمان شورای اسلامی برخورد کنیم چون قانون می گوید این دو مرجع قانونی باید با هم برخورد کنند.
انتهای پیام/711/