هندوانه فوق العاده برای سلامتی

تحقیقات اخیر در مورد هندوانه نشان می دهد که این میوه فقط یک میان وعده تابستانی نیست ، بلکه در واقع می تواند سلامت قلب را تقویت کرده و تغذیه کلی را بهبود بخشد. نتایج یک مطالعه نشان می دهد که افرادی که هندوانه می خورند ویتامین ها ، فیبر و آنتی اکسیدان ها و قند و چربی اشباع کمتری مصرف می کنند.
یکی دیگر از کارآزمایی های بالینی همچنین نشان داد که ترکیبات موجود در آب هندوانه می توانند در هنگام افزایش ناگهانی قند خون از عملکرد رگ های خونی پشتیبانی کنند. این میوه با داشتن مواد مغذی مانند لیکوپن ، L- سیترولین و ویتامین C ، خود را به عنوان عاملی برای سلامت قلبی عروقی و کیفیت رژیم غذایی اثبات می کند.
هندوانه به دلیل خوشمزه و طراوتش شناخته شده است ، اما یافته های علمی اخیر نشان می دهد که چگونه این میوه می تواند نقش مهمی در حمایت از سلامت قلب و بهبود کیفیت رژیم غذایی داشته باشد.
افرادی که هندوانه می خورند رژیم غذایی با کیفیت بهتری نسبت به افرادی که هندوانه نمی خورند ، داشتند. به طور خاص ، آنها فیبر ، منیزیم ، پتاسیم ، ویتامین C و ویتامین را بیشتر مصرف کردند. آنها همچنین لیکوپن و سایر کاروتنوئیدهای مفید را دریافت کردند ، در حالی که قند کمتری مصرف می کردند و چربی اشباع مصرف می کردند. کاروتنوئیدها که میوه و سبزیجات زیادی را بسیار رنگارنگ می کنند و برای سلامتی مفید هستند. این ترکیبات گیاهی قدرتمند ، از جمله لیکوپن و بتا -کاروتن ، به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند که به دفاع از سلولهای شما کمک می کنند ، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند و حتی ممکن است خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش دهند.
طبق این یافته ها ، نوشیدن آب هندوانه ممکن است رگ های خونی را در دوره قند خون بالا (قند خون) محافظت کند. مطالعات نشان داده است که مصرف منظم هندوانه به سلامت قلبی-ملتولیک می افزاید. علاوه بر L-Citrulin و L-Arginine ، هندوانه منبع غنی آنتی اکسیدان ها ، ویتامین C و لیکوپن است که همه اینها می تواند به کاهش استرس اکسیداتیو کمک کرده و در پیشگیری از بیماری های قلبی نقش داشته باشد.
مصرف روزانه 1.5 تا 2.5 فنجان میوه توصیه می شود. یک منبع میوه و ویتامین C میوه و ویتامین B و یک روش خوشمزه برای هیدراته (1 ٪ آب) است و فقط در هر وعده 2 کالری دارد.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین