هفتمین برنامه توسعه و هدف گذاری 2 میلیارد دلار گردشگری بهداشت – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

سومین نشست چهاردهمین شورای استراتژیک استراتژیک سلامت دولت با حضور معاون معاون بهداشت وزارت بهداشت ، معاون مدیر گردشگری و گروهی از مقامات و مقامات بهداشت و گردشگری در وزارت بهداشت برگزار شد.
معاون وزیر بهداشت در وزارت بهداشت ، با اشاره به هدف قرار دادن 2 میلیارد دلاری گردشگری بهداشت در برنامه توسعه هفتم ، گفت: “اگرچه به نظر می رسد این رقم یک دیدگاه عددی بزرگی است ، اما بعید به نظر نمی رسد که هیچ تغییری در قوانین ، رفتارها و رویکردها انجام ندهد.”
در این جلسه ، ضمن ارائه گزارشی در مورد پیشرفت سیستم گردشگری بهداشت و فرآیندهای مربوط به صدور ویزای درمانی برای بیماران خاص خارجی و پیوند عضو ، روند انتخاب شرکت های واجد شرایط برای جذب گردشگران بهداشتی مورد بررسی قرار گرفت.
سید سیدجاد رازوی ، معاون وزیر بهداشت ، با اشاره به هدف علاقمند “اگرچه این رقم به نظر می رسد یک دیدگاه عددی بزرگ و تعداد کمی از منظر دیگر است ، بعید به نظر می رسد که قوانین ، رفتارها و رویکردها را تغییر دهد.”
به گفته وی ، برخی از کارشناسان حتی معتقدند که این رقم بسیار کم است و ظرفیت ارزیابی کشور بیش از این است.
معاون وزیر بهداشت ، با تأکید بر نقش استراتژیک ایران در منطقه در حوزه بهداشت ، افزود: “گردشگری بهداشت علاوه بر ارزش اقتصادی نیز مهم است و می تواند در تقویت روابط منطقه ای و بین المللی ایران مؤثر باشد.” این یکی از نقاط قوت کشور است ، اما در بعضی موارد به دلیل عدم هماهنگی ، ساده سازی مسائل یا برخی از مشکلات داخلی به یک چالش تبدیل می شود.
رازاوی در مورد عواقب تصمیمات غیر متخصص و عاطفی در مورد پیوند عضو هشدار داد و خاطرنشان كرد كه توانایی كشور ما در پیوند ، به ویژه پیوند كلیه ، بسیار زیاد است و از ظرفیت قابل توجهی برای استخدام بیماران خارجی برخوردار است.
به گفته وی ، متأسفانه ، برخی از سوء رفتار یا سوء تفاهم ها در رسانه ها گاهی اوقات جو منفی ایجاد می کنند. نباید مجاز به آسیب دیدگی در عرصه بین المللی با درگیری های غیرمجاز باشد.
معاون وزیر بهداشت گفت که در سیاست پیوند عضو ، اولویت حفظ عزت و سلامت مردم است ، وی گفت: پیوند نباید به گونه ای باشد که اعضای ایرانی اولویت دوم باشند. ما به پشتیبانی و اجازه ارائه خدمات به مراکز منتهی به ارتباط بین بیماران ایرانی می دهیم.
رازاوی تأکید کرد: اولویت قطعی ما این است که هیچ بیماری در کشور در خط طولانی نیست. زیرا این با اعتقادات و ارزشهای اساسی سیستم بهداشتی ما مغایرت دارد.
وی با اشاره به اقدامات برخی از کشورهای منطقه برای استخدام بیماران ، گفت: “ما نباید با رفتارهای عاطفی ، فضایی ایجاد کنیم تا کشورهای همسایه مانند ترکیه از این فرصت استفاده کنند و بیماران را جذب کنند.” کلیه تصمیمات باید مبتنی بر مستندات علمی و در نظر گرفتن علایق کلان کشور باشد.
در پایان ، معاون وزیر بهداشت ، ضمن قدردانی از حضور اعضای شورا ، ابراز امیدواری کرد که با جمع بندی نظرات و تخصص های متخصص در مورد موضوعات ، می توانیم وظایف هر دستگاه را روشن کنیم و راه را برای دستیابی به اهداف برنامه توسعه هفتم هموار کنیم.