هشدار پزشکی ایرانی ؛ این غذاها را با هم نخورید – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

محمود خمادوست ، یک متخصص طب ایرانی ، در مورد تداخل مواد غذایی از منظر طب ایرانی و ایجاد بدن به خبرنگار گفت: “یک قاعده کلی در پزشکی ایران وجود دارد که در عادات تغذیه ای بسیار مورد تأکید قرار گرفته است تا از مصرف دو نوع مواد غذایی سنگین یا مرطوب در همان زمان جلوگیری شود ؛
وی توصیه کرد: در همان زمان از ماهی ، ماست یا گوشت و ماست خودداری کنید. دلیل این امر به دلیل ماهیت سردتر این غذاها است که هضم آنها برای معده دشوارتر است.
Khodadoust گفت: “یکی دیگر از توصیه های رایج در طب ایران ، مصرف غذاهای سنگین با صلح سازان است.” به عنوان مثال ، غذاهایی مانند Halim ، Shell یا Kallem باید به دلیل وزن هضم ، با متر دارچین مصرف شوند. دارچین نقش “ملت اخلاق” را در منابعی مانند مکتب خراسانی بازی می کند ، به این معنی که این غذا ظریف است و کیفیت بدن تولید شده در بدن را بهبود می بخشد.
متخصص پزشکی ایران خاطرنشان کرد: مصرف غذاهای سنگین یا سرد باید اجتناب ناپذیر باشد ، باید با صلح و اعتدال مصرف شود ، به عنوان مثال در مناطق سرد و مرطوب مانند شمال کشور ، مردم آن را در ادویه جات ترشی جات و ادویه جات ترشی جات و سبزیجات گرم می پزند.
وی همچنین افزود: سبزیجات معطر مانند فروشندگان ، که ترکیبی از سبزیجات معطر و سیر است ، برای تنظیم اثر سرما به ماست اضافه می شوند. به طور کلی ، طب ایرانی بر اصل هماهنگی و تعدیل در تغذیه تأکید دارد. مشاهده این اصول می تواند از بسیاری از مشکلات دستگاه گوارش جلوگیری کرده و سلامت عمومی بدن را تقویت کند.
ترکیبی از لبنیات و ترشی از منظر طب ایرانی علت لکه های پوستی است
خمادوست گفت: “بعضی از غذاها مانند ماست و ترشی به دلیل هضم ، می توانند منجر به لکه های پوستی مانند ویتیلیگو یا لکه ها و سرعت شوند.” از دیدگاه این دارو ، سلامت اندام ها به هضم کامل مواد غذایی و تولید اخلاق طبیعی بستگی دارد.
وی اذعان داشت: در طب ایران ، تأکید زیادی بر پایبندی به تغذیه و درک ترکیب مناسب غذا وجود دارد. یکی از توصیه های جدی این دارو ، جلوگیری از مواد لبنی و ترش همزمان مانند سرکه یا لیموترش است. این ترکیب تغذیه ای می تواند به یک فرایند گوارشی منجر شود و متعاقباً باعث ایجاد عوارضی مانند لکه های پوستی یا لکه ها شود (Vitiligo).
کارشناس پزشکی ایران اذعان کرد: هضم نه تنها در معده انجام می شود ، بلکه شامل چندین مرحله مختلف هضم نیز می شود: هضم معده ، هضم کبد و هضم اندام. هر مرحله از این فرآیند در تولید چهار گوش (سودا ، صفرا ، دم و دم) نقش دارد و این اختلال در هر یک از آنها می تواند منجر به تولید خلط ناسالم و در نهایت بیماری شود.
وی افزود: هنگامی که ترکیباتی مانند ماست و ترشی به طور همزمان مصرف می شوند ، به دلیل خلق و خوی سرد و مرطوب و همچنین هضم سنگین ، عملکرد طبیعی دستگاه گوارش مختل می شود. این اختلال ، به ویژه در مرحله “هضم اندام” باعث می شود که مواد مغذی به درستی در اندام جذب شوند و در عوض ، خلط غیر طبیعی در آن منطقه جمع می شود. تجمع ناسالم می تواند منجر به لکه های سفید روی پوست شود که در طب ایران به عنوان لکه و سرعت شناخته می شود.
وی تأکید کرد: “اگر مردم بپذیرند که چهار گوش (دم ، صفرا ، سودا و مادر) نتیجه هضم کامل غذاها ، نوشیدنی ها و کیفیت تغذیه است ، می توان نتیجه گرفت که حفظ این تعادل نقش مستقیمی در سلامت بدن دارد.” به همین دلیل ، پیروی از اصول تغذیه مناسب از منظر طب ایرانی بسیار مهم است.
الهه توصیه کرد: جویدن کامل ، جلوگیری از خوردن غذا (مصرف چند نوع غذای سنگین) ، خوردن نوشیدنی با غذا و توجه به زمان و شرایط روحی هنگام خوردن غذا از جمله عادتهای غذایی عمومی است که باید در نظر گرفته شود. این اصول نه تنها به بهبود هضم کمک می کند بلکه از بیماری های ناشی از اختلال جلوگیری می کند.
چرا در هنگام تب خربزه با عسل یا شیر نمی خوریم؟
یکی از اصول مهم در طب ایران ، مشاهده تعادل چهار گوش (دم ، صفرا ، سودا و مادر) در بدن است. به همین دلیل ، تغذیه و نحوه خوردن غذا نقش مهمی در حفظ سلامت بدن دارد. طبق این آموزه ها ، مردم باید در هر وعده غذایی فقط یک نوع غذا بخورند ، از خوردن غذا ، پرخوری خودداری کنند و با سرعت غذا بخورند.
وی خاطرنشان کرد: جویدن کامل از اهمیت ویژه ای برخوردار است. از آنجا که اگر دندان ها وظیفه خرد کردن و تهیه صحیح غذای اساسی را انجام ندهند ، معده مجبور است بخشی از این مسئولیت را بر عهده بگیرد. این فشار اضافی می تواند منجر به تولید نادرست کیلو در معده شود. Kisse ماده ای است که باید پس از هضم اولیه به کبد تحویل داده شود تا روند هضم ادامه یابد تا در نهایت تولید خلط مناسب برای تغذیه باشد. اختلال در این دنباله بر سلامت دستگاه گوارش و تعادل خلق و خوی تأثیر می گذارد.
خدا هشدار داد: غذاهای خوشمزه مانند خربزه و عسل یا شیر نباید در شرایط خاص به تنهایی یا به تنهایی مصرف شوند. به عنوان مثال ، ترکیبی از خربزه و عسل ، اگرچه هر دو داغ هستند ، اما می تواند منجر به تولید بیش از حد خلط صفراوی شود. این برای بدن مضر است و ممکن است باعث علائم صفراوی یا اختلال در سیستم رطوبت بدن شود.
وی گفت که مثال دیگر مصرف شیر در هنگام تب یا بیماری است. بسیاری از افراد به اشتباه تصور می کنند که اگر بی اشتهایی بیمار می تواند جایگزین خوبی باشد ؛ اما به دلیل نرمی شیر ، به سرعت صفرا نیز می شود و می تواند وضعیت بیمار را تشدید کند.
این متخصص پزشکی ایران افزود: “در حقیقت ، اصل کلی در طب ایران جلوگیری از هرگونه ترکیب مواد مغذی یا مصرف که ممکن است تعادل را مختل کند ، جلوگیری می شود.” این تعادل اساس سلامت بدن است و می تواند منبع بسیاری از بیماری ها باشد.
نیاز به نهادینه کردن آموزش پزشکی پیشگیری در سبک زندگی مردم
“یکی از ویژگی های برجسته طب ایرانی توجه ویژه ای به اصل پیشگیری از درمان است.” در گذشته ، دانشمندان و دانشمندان ایرانی در تلاش بودند تا دانش “حفظ” را به عنوان بخشی از فرهنگ عمومی در جامعه نهادینه کنند. این آموزه ها چنان گسترده بودند که بخشی از ضرب المثل ها و اعتقادات عامه مردم را تشکیل می داد ، و بنابراین تکرار آموزه های سبک زندگی صحیح ، رعایت اصول حفظ و ارتقاء سواد تغذیه ای عمومی باید اولویت برنامه های آموزش بهداشتی باشد.
وی همچنین گفت که ترکیب برخی از غذاها ، مانند ماست و ترشی یا مصرف غذاهایی با خلق و خوی ناسازگار مانند لبنیات با لبنیات ، می تواند منجر به تولید پارچه های ناسالم در بدن شود. به خصوص اگر این ترکیبات به طور نامناسب تکرار شوند ، ممکن است باعث بیماری های مزمن شود.
کارشناس پزشکی ایران ادامه داد: “اگر شخصی به طور تصادفی چنین ترکیبی را مصرف کرده باشد ، نباید بار بیش از حد و روان و روانشناختی وجود داشته باشد.” مهمترین اصل متوقف کردن تکرار چنین رفتارهایی و درک صحیح از عادات غذایی است. حتی اگر شخصی پس از خوردن غذای نامناسب از نعناع مانند نعنا ، گلاب یا دیو گرم استفاده نکند ، بدن می تواند خود را بازسازی کند و در صورت اجتناب از اثرات بدن به حداقل برسد.
الهه گفت: “افراد مبتلا به سن گرم یا جوانی نسبت به این نوع ترکیبات آسیب پذیر نیستند ، مشروط بر اینکه مکرراً مکرر نباشد ، و همچنین دستیابی به محتوای دانش در زمینه تغذیه ، کاهش اضطراب و بهبود عملکرد ذهنی و جسمی افراد.”