هشدار وزارت بهداشت: نمکهای رنگی سرطانزا هستند

Alireza Raisi گفت: “در سالهای اخیر ، با توسعه نمک ید در کشور ، یکی از مهمترین مشکلات سلامتی ، مانند کمبود ید و بیماری گواتر ، تا حد زیادی کنترل شده است و حدود دو دهه پیش گویتر یکی از شایع ترین مشکلات بود ، به خصوص در بین زنان ، که به دلیل عدم وجود ید در رژیم غذایی مردم بود.”
وی افزود: با اجرای برنامه های سراسر کشور برای مصرف نمک خانگی ، این مشکل به میزان قابل توجهی کاهش یافته و سلامت عمومی جامعه بهبود یافته است. “
به گفته RAISI ؛ اما در ماه های اخیر ، تبلیغات فضای مجازی نگرانی های متخصصان بهداشتی به نام “نمک های رنگی” را ایجاد کرده است ، و این نوع نمک ها معمولاً فاقد ید هستند و به دلیل عدم تصویب می توانند حاوی فلزات سنگین و سایر مواد مضر باشند.
وی خاطرنشان کرد: فلزات سنگین دارای خواص تجمعی هستند و با گذشت زمان می توانند در بافتهای بدن اغوا شوند و باعث بیماری های مزمن مانند سرطان ، مشکلات کبد و کلیه و حتی اختلالات عصبی شوند و افراد از مصرف این نوع نمک ها امتناع می ورزند و همچنان تحت نظارت وزارت سلامت استفاده می کنند.