هشدار مهم غذا و مواد مخدر ؛ خطر پنهان در بازار ماهی.

رئیس مرکز ملی تحقیقات مواد غذایی و مواد مخدر در مورد استفاده از گونه های غیرمجاز و آلوده فلزات سنگین در ماهی های کنسرو شده ، به ویژه در انواع غیرمجاز هشدار داد و گفت که این یک تهدید جدی برای سلامت عمومی است.
به گفته ایسنا ، دکتر حسین رستگار ، با تأکید بر اهمیت همزمان “سلامتی” و “سلامتی” در محصولات غذایی ، گفت: مطالعات نشان می دهد که گونه هایی مانند کوسه ، مارماهی و شمشیر مستعد ابتلا به مواد غذایی با زندگی بالا و سطح طولانی مانند کوسه ، مارماهی و شمشیر هستند.
“این عناصر از طریق تغذیه و محیط زیست به بدن این ماهی ها وارد می شوند و در بافت آنها جمع می شوند ؛ در نتیجه ، اگر توسط انسان مورد استفاده قرار گیرد ، می توان آنها را به بدن منتقل کرد و اثرات مضر بر سلامتی داشت. در حالی که تجمع فلزات سنگین و مواد مضر در ماهی حلال بسیار پایین است ، ممنوعیت معمولاً مقادیر بیشتری از این ترکیبات مضر را دارند و مصرف آنها می تواند تهدید کند.
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال ، با اشاره به اینکه ماهی های کنسرو یکی از کالاهای مصرفی در سبد مواد غذایی خانگی است ، گفت: با توجه به الزامات صادر شده توسط سازمان غذا و داروی ، تولید کنندگان موظفند فقط از آلاینده های مذهبی و ایمن استفاده کنند.
به گفته Rastegar ، کارشناسان مواد غذایی در مراحل مختلف تولید و واردات ، ترکیب محصولات را بررسی می کنند و در صورت تضاد ، از صدور عرضه جلوگیری می کنند.
وی تأکید کرد: شناسایی گونه های مورد استفاده از طریق روش های آزمایشگاهی امکان پذیر است و این یکی از محورهای اصلی کنترل در این مرکز است.
وی به مصرف کنندگان توصیه کرد که به اطلاعات موجود در برچسب ، به ویژه نوع گونه ها ، شماره مجوز تولید و نام کارخانه توجه کنند.
طبق گفته سازمان غذا و داروی ، رستاگر افزود: “درج دقیق گونه های ماهی و مجوز معتبر از جمله شاخص هایی است که می تواند اعتماد به نفس نسبی مصرف کننده را نسبت به سلامت محصول فراهم کند.”
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین