سلامت خانواده

هشدار غذاهایی را با نشان قرمز مصرف نکنید

Mehdi Pir -Salehi گفت: “طراحی لامپ تغذیه ای نشانگرهایی را با سه رنگ سبز ، زرد و قرمز ایجاد می کند. سبز به معنای پایین قند ، نمک و چربی ، زرد نشانگر مقدار متوسط ​​قند ، نمک یا چربی است. هدف اصلی این پروژه کمک به مصرف کنندگان انتخاب گزینه های سالم و کاهش مصرف محصولات پرخطر است.

وی افزود: نشان های قرمز به دلیل قند زیاد ، نمک یا چربی در معرض خطر سلامتی هستند و مصرف آنها باید کنترل و کاهش یابد ، اما تبلیغات گسترده و مکرر باعث افزایش تقاضا برای این محصولات می شود و بر الگوی تغذیه جمعیت تأثیر می گذارد. “

رئیس سازمان غذا و داروی با تأکید بر اهمیت مکانیسم های کنترل و سیاست های بازدارنده ، گفت: “مالیات بر کالاهای آسیب رسان ، محدودیت های تبلیغاتی و سطح عرضه دقیق ابزاری برای کاهش مصرف این محصولات و پشتیبانی از سلامت عمومی است ، اما منابع مالیاتی کاملاً اختصاص داده شده است.”

وی گفت: این موضوع به عنوان یکی از محورهای اصلی در شورای عالی بهداشت و امنیت غذایی به منظور هماهنگی دستگاه و اصلاح قوانین دنبال می شود ، مکانیسم های اجرایی را برای کنترل تبلیغات کالاهای مضر اجرا می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا