سلامت خانواده

هشدار سرخ کردن سیب زمینی خطر این بیماری را افزایش می دهد

طبق گزارش های News IRNA ، وب سایت SI -Code گزارش می دهد:

یک مطالعه جدید در مورد دانشکده بهداشت عمومی هاروارد نشان می دهد که جایگزینی هر نوع سیب زمینی (سرخ شده ، پخته شده ، آب پز یا پوره) با دانه های کامل می تواند به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 کمک کند.

یافته های این مطالعه ، که اخیراً در ژورنال معتبر BMJ/ BMJ منتشر شده است ، نشان می دهد که مصرف سه وعده غذایی سیب زمینی سرخ شده در هفته خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا 5 ٪ افزایش می دهد.

سید محمد موسوی ، محقق ارشد در این مطالعه توضیح می دهد: مطالعه ما با بررسی اشکال مختلف سیب زمینی ، رژیم غذایی در طی دهه ها و بررسی اثرات جایگزینی سیب زمینی با سایر غذاها ، بینش عمیق تر و جامع تری ارائه می دهد. به جای برخورد با “سیب زمینی ها خوب یا بد؟” ما به سؤال ظریف تر و مفیدتری می پردازیم ، “چگونه سیب زمینی درست کنیم و به جای چه چیز دیگری می توانیم بخوریم؟”

این مطالعه که توسط داده های 1800 نفر در طی 5 سال گذشته انجام شده است ، نشان می دهد که جایگزینی سیب زمینی سرخ شده با دانه های کامل (مانند نان کامل ، برنج قهوه ای ، جو دوسر و کینوا) می تواند خطر ابتلا به دیابت را تا 5 ٪ کاهش دهد. حتی تعویض غلات تصفیه شده با سیب زمینی سرخ شده نیز می تواند خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد.

پروفسور والتر ویلت ، رئیس مطالعه ، تأکید می کند: پیام بهداشت عمومی ساده و قدرتمند است: تغییرات کوچک در رژیم غذایی روزانه ما می تواند تأثیر مهمی در دیابت نوع 2 داشته باشد. محدود کردن مصرف سیب زمینی ، به ویژه سیب زمینی سرخ شده و انتخاب منابع سالم کربوهیدرات مانند غلات کامل می تواند به جلوگیری از دیابت نوع 2 در جامعه کمک کند.

این یافته ها بر اهمیت توجه به نحوه تهیه مواد غذایی و جایگزینی آنها با گزینه های سالم تر در تدوین دستورالعمل های رژیم غذایی تأکید دارد.

٢٣٣٢٣٦

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا