اخبار سلامت

هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید

امیری ، رئیس آزمایشگاه سازمان غذا و دارو ، گفت: “بسته به نوع گیاه ، شرایط رشد و تنش ، یک ترکیب سمی به نام متانول وجود دارد.

وی با اشاره به تأثیر فرآیند تولید بر میزان متانول در عرق ، گفت: روش تهیه گیاه از گیاه بر سطح متانول نهایی تأثیر می گذارد. به همین دلیل توصیه می شود از خرید ناراضی و بی اعتبار بودن خودداری کنید.

وی گفت: “برخی از افراد علاقه مند به تولید آب گلاب و شیرین کننده های گیاهی در خانه هستند.”

امیری توصیه کرد که گیاهان قبل از شروع فرآیند با دقت تمیز شوند و در مواردی که از ساقه ها و شاخه های کمتری استفاده شود. همچنین ، زمان خیساندن گیاه در آب و زمان جوش و تقطیر باید تا حد امکان کوتاه باشد.

وی تأکید کرد: بخار ناشی از جوشاندن گیاهان در طی فرآیند تعریق تا زمانی که خنک کننده بهتر در درب ریخته شود. از آنجا که باز کردن درب کانتینر به تبخیر متانول کمک می کند.

رئیس آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و مواد مخدر گفت: برخی از گیاهان مانند خارش ، شنبلیله و کاسنی به طور طبیعی متانول بیشتری دارند. بنابراین ، بهتر است این گیاهان را با حجم بالا مصرف نکنید و به طور مداوم برای جلوگیری از خطرات احتمالی.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا