سلامت خانواده

هشدار سازمان غذا و دارو در مورد غذای ناسالم و غیر استاندارد

عبدالحیم بهفار گفت: “اگرچه نیاز اصلی بقا نیاز اصلی است ، اما اگر فاقد ایمنی و کیفیت باشد ، می تواند به بیماری های جدی منجر شود ، بیش از 5 میلیون نفر در سراسر جهان به بیماری هایی آلوده یا آلوده آلوده می شوند.”

وی گفت: “اگر ایمنی مواد غذایی را نادیده بگیریم ، باید پول زیادی را برای معالجه خرج کنیم ، در حالی که نظارت مؤثر بر تأمین مواد غذایی می تواند از بسیاری از این بیماری ها جلوگیری کند.”

مدیر کل سازمان غذا و داروی سازمان غذا و دارو گفت که ایمنی مواد غذایی یک اقدام پیشگیرانه و مؤثر در سیستم بهداشتی است ، و افزود که نظارت دقیق بر کیفیت مواد غذایی نقش مهمی در کاهش هزینه های پزشکی و افزایش بهره وری در سلامت عمومی دارد.

بهار ایمنی مواد غذایی نه تنها یک کار سازمانی است ، بلکه مسئولیتی است که کلیه موسسات درگیر در تولید ، واردات ، توزیع و تأمین مواد غذایی باید پاسخگو باشند.

وی گفت: “هدف نهایی ما داشتن یک جامعه سالم و پویا است و این هدف بدون توجه جدی به کیفیت و ایمنی مواد غذایی حاصل نمی شود.”

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا