هشدار سازمان غذا و دارو درباره تولید مخفیانه سوسیس و کالباس – خبرگزاری مهر ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از افداناحشمت الله رضوی گفت: زیرزمین ها و کارگاه های بدون مجوز نقطه تاریک تولید مواد غذایی در کشور هستند و هیچ نظارتی بر سلامت محصولات آنها وجود ندارد. مردم سوسیس و کالباس را فقط از برندهای دارای نشان سیب سلامت و شماره پروانه ساخت معتبر خریداری کنند.
وی افزود: استفاده از ضایعات گوشتی در هیچ کارخانه ای با مجوز بهداشت از سازمان غذا و دارو امکان پذیر نیست. کلیه مواد اولیه مصرفی دارای کد دامپزشکی، تاریخ تولید و تاییدیه رسمی سازمان دامپزشکی کشور بوده و فرآیند تولید زیر نظر مسئول فنی و کارشناسان کنترل کیفیت انجام می شود.
رضوی با اشاره به تصاویر منتشر شده در اینترنت مبنی بر استفاده از گوشت بی کیفیت در تولید سوسیس و کالباس گفت: این تصاویر مربوط به کارگاه های غیر مجاز و غیرمجاز است و ربطی به کارخانه های رسمی ندارد. محصولی که دارای سیب سالم است تحت نظارت دائمی آزمایشگاهی است.
وی تاکید کرد: انتظار داریم مردم قبل از خرید از طریق سایت TTAC.ir اصالت کالا را بررسی کنند تا سلامت سفره خانواده تضمین شود.



