سلامت خانواده

هشدار سازمان غذا و دارو درباره تولید مخفیانه سوسیس و کالباس – خبرگزاری مهر ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از افداناحشمت الله رضوی گفت: زیرزمین ها و کارگاه های بدون مجوز نقطه تاریک تولید مواد غذایی در کشور هستند و هیچ نظارتی بر سلامت محصولات آنها وجود ندارد. مردم سوسیس و کالباس را فقط از برندهای دارای نشان سیب سلامت و شماره پروانه ساخت معتبر خریداری کنند.

وی افزود: استفاده از ضایعات گوشتی در هیچ کارخانه ای با مجوز بهداشت از سازمان غذا و دارو امکان پذیر نیست. کلیه مواد اولیه مصرفی دارای کد دامپزشکی، تاریخ تولید و تاییدیه رسمی سازمان دامپزشکی کشور بوده و فرآیند تولید زیر نظر مسئول فنی و کارشناسان کنترل کیفیت انجام می شود.

رضوی با اشاره به تصاویر منتشر شده در اینترنت مبنی بر استفاده از گوشت بی کیفیت در تولید سوسیس و کالباس گفت: این تصاویر مربوط به کارگاه های غیر مجاز و غیرمجاز است و ربطی به کارخانه های رسمی ندارد. محصولی که دارای سیب سالم است تحت نظارت دائمی آزمایشگاهی است.

وی تاکید کرد: انتظار داریم مردم قبل از خرید از طریق سایت TTAC.ir اصالت کالا را بررسی کنند تا سلامت سفره خانواده تضمین شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا