سلامت خانواده

هشدار سازمان غذا و دارو برای ساندویچ های سرد – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

محمد رضا نصیری ، با اشاره به افزایش ساندویچ های سرد در فصل گرما و سفر ، بر رعایت دقیق استانداردهای سلامتی و شرایط نگهداری این محصولات تأکید کرد: ساندویچ های سرد شامل موادی مانند پنیر ، گردو و خرما ، و به دلیل عدم وجود محصولات غذایی ، برای حفظ آنها در دمای 1 تا 2 درجه سلسله لازم است. هرگونه نقص در زنجیره سرد (حفظ دمای سرما از تولید تا مصرف) یا بسته بندی نامناسب می تواند باعث ایجاد میکروب ، فساد سریع و حتی مسمومیت غذایی شود.

وی افزود: بازرسان سازمان غذا و دارو دائماً در حال بازدید از خطوط تولید ساندویچ های سرد در کارخانه ها و کارگاه های آموزشی هستند. کنترل کیفیت مواد اولیه ، نظارت بر مراحل تولید و بسته بندی و همچنین حفظ زنجیره سرد در حمل و نقل از مهمترین ارزیابی است. درج کامل و دقیق اطلاعات محصول روی برچسب همچنین به مصرف کنندگان کمک می کند تا یک انتخاب ایمن را انتخاب کنند.

ناصیری به شهروندان توصیه کرد: هنگام خرید این محصولات ، به سلامت بسته بندی ، شماره مجوز سلامت و نگهداری آن در یخچال توجه کنید. همچنین ، در صورت مشاهده هرگونه تخلف ، موضوع را از طریق سازمان غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گزارش دهید.

وی گفت: “سلامت جامعه به غذای سالم بستگی دارد و سازمان غذا و داروی موظف است از آن محافظت کند.”

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا