سلامت خانواده

هشدار در مورد ذبح ناسالم در عید الدا – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به نقل از خبرگزاری مهر به نظر می رسدمحسن فرهادی ، رئیس مرکز بهداشت و محیط زیست و کار ، گفت که دهم دی آل الججه ، همزمان با عید الدها ، یکی از بزرگترین جشنواره های اسلامی است. در حالی که قربانی یکی از مهمترین جلوه های عبادت در فرهنگ مذهبی ما است ، بی اعتنایی به نیازهای بهداشتی می تواند سلامت عمومی و محیط زیست را تهدید کند.

فرهادی گفت: برخی از بیماری های خطرناک ، مانند تب کریمه کنگو ، می توانند با تماس با خون ، گوشت یا ترشحات حیوانی یا با مصرف محصولات حیوانی منتقل شوند. بنابراین ، قربانی کردن در محیط های بهداشتی تحت نظارت متخصصان ضروری است.

وی با اشاره به دستورالعمل های وزارت بهداشت در این رابطه ، تأکید کرد: دام های زنده باید از شبکه های دامپزشکی مجاز تهیه شود و کشتار باید فقط در کشتارگاه های رسمی و با تأیید سلامت دامپزشک انجام شود.

از ذبح دام ها نیز باید در معابر عمومی ، خانه ها ، پارک ها و مکان های غیرمجاز جلوگیری شود ، زیرا این امر باعث آلودگی محیط شهری و انتشار عوامل بیماری زا خواهد شد.

رئیس مرکز بهداشت محیط و کار و کار وزارت بهداشت ادامه داد: مانه آنها ملزم به استفاده از حفاظت شخصی مانند دستکش ، ماسک ، چکمه و هود هستند و پس از پایان کشتار ، دست و ابزار کامل ضروری است. زباله سادا این حیوان همچنین باید در اصل دفع شود و نباید در فضاهای سبز ، جو یا آب سطحی آزاد شود ، زیرا این امر حیوانات موذی را به خود جلب می کند و آلودگی را گسترش می دهد.

فرهادی همچنین در مورد مصرف گوشت حیوانات قربانی هشدار داد: گوشت باید در دمای 2 درجه سانتیگراد در یخچال نگهداری شود و سپس مصرف شود. همچنین کبد و دیگری کنترل کردن حیوان باید حداقل 2 ساعت در همان شرایط ذخیره شود و سپس مورد استفاده قرار گیرد.

در پایان ، وی خاطرنشان كرد: رعایت كامل این توصیه ها نه تنها بهداشت شخصی و عمومی را تضمین می كند ، بلكه نشان دهنده مسئولیت مذهبی ، اجتماعی و زیست محیطی هر فرد است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا