سلامت خانواده

هشدار در مورد استفاده کنسرو شده در سفرهای نوروز

احمد اسماعیلزاده ، مدیر کل دفتر تغذیه انجمن بهداشت ، در گفتگو با مهر ، با تأکید بر اهمیت تحرک در نوروز گفت: “به دلیل تعطیلات و کاهش فعالیت بدنی ، افراد باید حداقل 2 تا 5 دقیقه پیاده روی سریع روزانه برای جلوگیری از تأثیرات منفی داشته باشند.”

وی همچنین در مورد مصرف زیاد کنسرو هشدار داد و گفت: “مواد افزودنی کنسرو شده ، نمک زیاد و فرآیندهای صنعتی گزینه مناسبی برای مصرف مداوم نیست.” در صورت لزوم ، انجام خدمت در سفر هیچ مشکلی ایجاد نمی کند ، اما استفاده طولانی مدت توصیه نمی شود.

اسماعیلزاده با اشاره به نیاز به جوشاندن کنسرو قبل از مصرف ، گفت: “به دلیل احتمال میکروارگانیسم های خطرناک کلستریدیوم بوتولینوم ، کنسرو باید قبل از مصرف به خوبی جوشانده شود ، زیرا در غیر این صورت خطر مسمومیت شدید و حتی مرگ وجود دارد.”

۴۷۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا