هشدار برخی از قالب ها مسمومیت می کنند – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به نقل از خبرگزاری مهر فوتسوگند Kakhaki گفت: “حتی اگر بخشی از غذای کپک زده کپک زده باشد ، باید آن را دور بیندازید.”
وی گفت: ظاهر قالب به رنگ سبز ، آبی یا سفید روی نان ، پنیر ، میوه و سبزیجات نشانگر وجود این قارچ ها است. قالب یکی از رایج ترین انواع قالب های غذایی است که اغلب با آنها روبرو هستیم. علاوه بر این ، قالب روی خمیر ، مربا ، ترشی ، آبشار، آب لیمو و میوه ها نیز در خانه ها یافت می شوند.
این متخصص آزمایشگاه افزود: “بعضی از قالب ها قادر به تولید سم هستند و این سموم حتی با پخت ، گرمایش یا شستشو از بین نمی روند.” این ترکیبات می توانند مشکلات جدی سلامتی ایجاد کنند. از جمله مشکلات دستگاه گوارش ، آلرژی تنفسی ، کبد ، کلیه و حتی سرطان.
کاخاکی تأکید کرد: مهمترین چیز این است که غذای کپک زده را به طور کامل دور بیندازید ، حتی اگر کپک تنها بخشی از آن باشد ، زیرا احتمال پخش سموم در سراسر غذا وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: بهترین راه برای جلوگیری از غذا در دمای مناسب و رطوبت ، مشاهده تاریخ انقضا است. همچنین قبل از مصرف غذا را بررسی کنید و در صورت مشاهده قالب ، از خوردن آن خودداری کنید.