سلامت خانواده

هشدار برای تولید و مصرف روغن ها به صورت دستی و خارج از زنجیره کنترل شده

طبق سازمان غذا و دارو ، عبدالعزیم بهار وی با اشاره به تهیه برخی روغن ها به صورت دستی و خارج از زنجیره کنترل شده ، اظهار داشت: در این فرایندهاامکان استفاده از دانه های باقیمانده ، آلوده یا کپک زده وجود دارد که ممکن است حاوی سم باشد افلاتوکسین بودن افلاتوکسین این یک ترکیب سرطان زا است که به ویژه برای کبد مضر است.

وی افزود: روغنهای سنتی تولید شده در جلوی چشم مشتری می توانند حاوی ذرات جامد ، فلزات سنگین یا ناخالصی های دیگر باشند ، در حالی که روغنهایی با سیب از مواد اولیه کنترل شده ساخته می شوند و از طریق تصفیه ، تصفیه و کنترل کیفیت می روند.

مدیر کل سازمان غذا و داروی سازمان غذا و داروی با اشاره به وضعیت بهداشتی دستگاههای سنتی لوبری ، گفت: “این دستگاه ها به درستی شسته نمی شوند و ممکن است باعث آلودگی ثانویه در محصول نهایی شوند ، اما در واحدهای صنعتی مجاز ، همه مراحل تحت نظارت کارشناسان علوم مواد غذایی و فناوری هستند.”

بهار وی ادامه داد: روغن های بدون سیب به دلیل عدم تصفیه زودتر اکسیده می شوند و این فرایند منجر به تولید رادیکال های آزاد می شود. ترکیباتی که با افزایش خطر ابتلا به قلب ، عروق و سرطان همراه است.

وی افزود: روغنهای صنعتی به طور معمول حاوی آنتی اکسیدان های طبیعی یا مواد افزودنی مجاز هستند که از اکسیداسیون جلوگیری می کنند و ماندگاری محصول را افزایش می دهند ، که در روغنهای سنتی و درمان نشده دیده نمی شود.

مدیر کل سازمان غذا و داروی سازمان غذا و داروی بر نقش آگاهی از مصرف کننده تأکید کرد: شناسایی نشان سلامت اپل ، توجه به نام سازنده و بررسی شماره مجوز یکی از اقدامات مهم برای خرید ایمن روغن خوراکی است و انتخاب محصول مصوب و استاندارد یک گام مؤثر در جلوگیری از سلامت مزمن است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا