سلامت خانواده

هشدارهای وزارت بهداشت در مورد رژیم غذایی برای مادران

در پاسخ به محدود کردن مواد غذایی و از بین بردن گوشت ، تخم مرغ و لوبیای پس از زایمان برای سلامتی مادر و نوزاد مفید است ، وزارت بهداشت وزارت بهداشت گفت: “نیاز به یک مادر شیرده برای کالری حدود 5 کیلو کالری کالری است تا قبل از بارداری.” بنابراین ، مادر شیرده باید غذاهای خوشمزه ای از جمله انواع چربی های سالم (مصرف روغن زیتون و کلزا) و پروتئین را که باید در این دوره به اندازه کافی استفاده شود ، مصرف کند.

ایرنا در یک خبرنامه نوشت: در حین شیردهی ، نیاز به پروتئین روزانه 5 گرم روزانه در شش ماه اول و دوم شیردهی افزایش می یابد. بنابراین ، از بین بردن منابع مهم پروتئین با ارزش مانند تخم مرغ ، انواع گوشت (گوشت قرمز و سفید) و حبوبات در هنگام شیردهی ممکن است به پروتئین کافی برای تولید مادر نیاز داشته باشد.

از طرف دیگر ، یک مادر با شیر مادر ممکن است در صورت عدم مصرف انرژی و پروتئین به همان اندازه که برای از بین بردن یا محدود کردن مواد غذایی مصرف نمی کند ، دچار سوء تغذیه شود و در چنین شرایطی مادر به دلیل ترشح ذخایر جسمی خود و احساس ضعف ، خستگی و خستگی قادر به مراقبت از کودک نخواهد بود. بنابراین ، در صورت سوء تغذیه و ناکافی در هنگام شیردهی ، به مادر و نوزاد آسیب می رساند و مادر با عوارضی مانند پوکی استخوان ، مشکلات دندانپزشکی ، ضعف سیستم ایمنی بدن و کم خونی روبرو خواهد شد.

۲۲۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا