سلامت خانواده

هشدارهای مهم در مورد استفاده از سرکه سیب

سرکه سیب غیر منتظره حاوی “مادر سرکه” یک لایه قهوه ای از میکروب های مفید سرشار از پلی فنول ها (یک آنتی اکسیدان) و پروبیوتیک هایی است که به بهبود سلامت باکتری ها کمک می کند.

طبق گفته ISNA ، مقدار توصیه شده معمولاً یک قاشق غذاخوری سرکه در 2 اونس (حدود 2 میلی لیتر) آب رقیق شده است اما هنوز به وضعیت فرد بستگی دارد. برای افرادی که با اسید معده ، زخم معده یا گاستریت مشکل دارند ، ترشی بالای سرکه ممکن است بیش از حد تحریک کننده باشد.

همچنین ، مانند هر مکمل دیگر ، بهتر است قبل از مصرف یک سرکه سیب با پزشک خود مشورت کنید ، به خصوص اگر دیابت دارید و دارو مصرف می کنید یا داروهایی مصرف می کنید که بر میزان پتاسیم تأثیر می گذارد یا بیماری کلیوی دارد زیرا کلیه ها ممکن است در پردازش اسید بالا مشکل داشته باشند.

نکته دیگر این است که اسید سرکه می تواند به مینای دندان آسیب برساند و باید با احتیاط استفاده شود.

سرکه سیب دارای اثر ضد میکروبی است ، به این معنی که می تواند به عنوان یک فصل سالاد و یک ضد عفونی کننده برای از بین بردن باکتری های اشرشیاک کلی در کاهو عمل کند.

اضافه کردن آن به یک کاسه آب هنگام شستشوی میوه و سبزیجات همچنین می تواند میکروب ها را از بین ببرد ، به آنها کمک کرده و به تازگی این غذاها را در یخچال برای مدت طولانی تر نگه دارید.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا