هشدار؛ مراقب سوختگیهای پنهان آفتاب باشید

آمیروشانگ اسان ، متخصص پوست و مو ، به نقش مؤثر در تأمین آب بدن اشاره کرد: مصرف کافی مایعات می تواند به حفظ سلامت پوست کمک کند ، همچنین ترکیبات آنتی اکسیدانی در برخی از ضد آفتاب یا خوراکی ، اما می تواند به کاهش اثرات مضر اشعه ماوراء بنفش کمک کند ، اگرچه استفاده منظم از غروب آفتاب می تواند ضد آفتاب باشد.
Ehsani در ادامه به مشکلات پوستی ناشی از گرمای شدید اشاره کرد و گفت: تابش ماوراء بنفش در این فصل شدیدتر است و در نتیجه ، نفوذ آن روی سطح افزایش می یابد و خطر ابتلا به سرطان پوست را افزایش می دهد ، بنابراین در ساعت های اوج نور خورشید ، اگر نیازی به حضور در فضای باز نباشد ، مردم باید از خروج غیر ضروری خودداری کنند.
وی خاطرنشان کرد: گرما نه تنها خطر آفتاب سوختگی را افزایش می دهد بلکه می تواند باعث عفونت های قارچی ، باکتریایی و ویروسی شود ، به خصوص در مناطق مرطوب که مستعد تعریق هستند.
Ehsani در مورد شدت سوختگی های ناشی از خورشید توضیح داد: در موارد خفیف ، پوست قرمز (کلاس اول) ایجاد می شود ، اما در مراحل شدیدتر ممکن است منجر به پوست (کلاس دوم) ، تاول های سطح (درجه 3) و حتی تاول های گسترده و عمیق (درجه 4) شود.
سرانجام ، با اشاره به اینكه نور خورشید در برخی شرایط نیز می تواند خاصیت درمانی داشته باشد ، به عنوان مثال در بیماران مبتلا به پسوریازیس ، نور خورشید ممکن است علائم را بهبود بخشد. البته صورت معمولاً کمتر در این بیماران دخیل است ، اما لازم به ذکر است که هرگونه تماس کنترل نشده با نور شدید می تواند مضر تر از مفید باشد.