سلامت خانواده

هر ایرانی شناسنامه سبک زندگی خواهد داشت – خبرگزاری مهر ایران و جهان

سلامت جو، نفیسه حسینی یکتا رئیس افتخاری بین المللی چشم انداز سیاست گذاری، قانون گذاری طب مکمل و سنتی ضمن عرض خیر مقدم و خیر مقدم به حاضران در سمپوزیوم طب سنتی گفت: از سوی رئیس واحد طب سنتی سازمان جهانی بهداشت و مقامات کشوری و لشکری، مسئولان وزارت بهداشت، نمایندگان شورای اسلامی، اعضای سازمان نظام پزشکی، نظام پرستاری، اعضا شورای عالی انقلاب فرهنگی، روسای دانشکده های علوم پزشکی ایران و سایر میهمانان داخلی و خارجی حاضر در سمپوزیوم بین المللی طب سنتی که به دعوت معاونت پزشکی برگزار شد، ایرانی و مومول را پذیرفتند، سپاسگزارم.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و متمم وزارت بهداشت با اشاره به نکات مهم در حوزه طب سنتی گفت: ایران یکی از قدیمی ترین مکتب های سنتی را دارد که بر همگان واضح است و نام ابو. علی سینا دانشمند فرزانه ایرانی برای همه افرادی است که در حوزه بهداشت و درمان فعالیت می کنند. معلوم است که کار می کنند.

حسینی یکتا ادامه داد: در راستای اسناد بین المللی از جمله سند راهبردی سازمان جهانی بهداشت در خصوص استفاده از طب سنتی و مکمل، بسیاری از اسناد و قوانین سطح بالا در حوزه طب سنتی در ایران تصویب شده است و عناصر مختلف سیستم مسئول بهره مندی از این ظرفیت هستند. تاکید شده است.

وی افزود: نزدیک به 20 سال است که آموزش پزشکی ایران با راه اندازی دانشکده های پزشکی ایرانی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور در نظام سلامت کشور ادغام شده است و در ایران فقط پزشکانی که از این دانشکده ها فارغ التحصیل شده اند. مجاز به طبابت در این زمینه در کشور با آموزش پزشکان است.

حسینی یکتا خاطرنشان کرد: هدف ما در طب ایرانی ادغام آن در ارکان نظام سلامت است تا از ظرفیت پیشگیرانه و درمانی آن به بهترین نحو برای ارتقای سلامت جامعه استفاده شود.

وی افزود: ایران کشوری پیشرو در ادغام طب سنتی در شبکه بهداشت و درمان است و هم اکنون در سراسر کشور آموزش سبک زندگی سالم بر اساس آموزه های طب ایرانی با هدف کاهش بار بیماری های غیرواگیر در حال تلفیق است. و برای هر ایرانی شناسنامه سبک زندگی ایجاد می شود. .

مدیرکل دفتر طب ایرانی و متمم وزارت بهداشت گفت: با توجه به پیشینه پزشکی کهن و اقلیم غنی و منابع انسانی و پشتیبانی، بی شک ایران می تواند کشوری پیشرو و پیشرو باشد. سیاست گذار در زمینه طب سنتی و مکمل به ویژه در منطقه جاودانه (MRO) در پیشبرد برنامه های سازمان بهداشت جهانی در این زمینه اقدام و موثر واقع شود.

وی خاطرنشان کرد: امیدوارم با انتقال تجربیات بین کشورهای مختلف در این سمپوزیوم بتوانیم مسیر بهتر، آسانتر و هموارتری را در زمینه بهره مندی بهینه از ظرفیت طب سنتی پیدا کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا