سلامت خانواده

هر آنچه را که باید در مورد ریفلاکس معده بدانید – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

Zahra Ghorbani Far ، یک متخصص طب ایرانی ، به خبرنگار Mehr در مورد ریفلاکس معده ، علائم و درمان این بیماری گفت: ریفلاکس معده یکی از شایع ترین بیماری های سیستم دستگاه گوارش است که در آن اسید و سایر میزان معده به مری نشت می کند. لوله مری از طریق دریچه به معده وصل می شود. در شرایط عادی ، وقتی فرد غذا نمی خورد و از میزان اسید و معده از مری جلوگیری می کند ، این شیر بسته می شود ، اما در افراد دارای معده ، اما در افراد مبتلا به معده ریفلاکساین شیر به درستی کار نمی کند و منجر به محتویات معده ، از جمله اسید معده ، به مری می شود که علائم مختلفی دارد.

علائم ریفلاکس معده

قربانی فریادهای فرسوده: علائم می تواند ریفلاکس معده را به دو دسته علائم دستگاه گوارش و عمومی تقسیم کنید. ترش ، سوزش سر دل ، حالت تهوع ، دهانشویه ، افزایش بزاق ، احساس گیر شدن در گلو و درد هنگام درد بلعیدن علائم دستگاه گوارش این بیماری است. درد ناشی از ریفلاکس در جلوی قفسه سینه ، می توان احساس کرد که گاهی اوقات بین دو شانه ، گردن ، فک و بازو پخش می شود و ممکن است با بیماری قلبی اشتباه گرفته شود.

وی گفت: “برخی از بیماران اختلالات خواب دارند ، این به دلیل بازگشت اسید معده به مری است که هنگام دروغگویی تشدید می شود.” این بیماری می تواند منجر به خفگی در خواب و اختلال در خواب فرد شود. همچنین ، بی حسی بدن در طول روز نتیجه دیگری از بیماری است. لازم به ذکر است که همه بیماران مبتلا به ریفلاکس معده تمام این علائم را تجربه نمی کند. برخی از افراد فقط ممکن است برخی از علائم ذکر شده را داشته باشند.

عوارض ریفلاکس معده

کارشناس پزشکی ایرانی گفت: ریفلاکس معده می تواند بر دستگاه دستگاه گوارش و سایر اندامهای بدن تأثیر بگذارد. یکی از مهمترین عوارض این بیماری التهاب مری است. ساختار اسید معده متناسب با بافت و محیط معده است ، بنابراین می تواند هنگام تماس با بافت مری باعث التهاب شود. این التهاب ممکن است به مرور زمان منجر به تنگی مری شود. بلعیدن و حتی زخم های مری ، که در موارد شدید می توانند خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش دهند.

وی افزود: “عوارض ریفلاکس معده محدود به مری نیست. مشکلات دهان و دندان مانند بوی بد دهان و پوسیدگی دندان نیز عواقب دارد. بازگشت مداوم اسید معده به مری می تواند منجر به عفونت گوش و سینوس ها شود و خطر ابتلا به سینوزیت و التهاب حنجره را افزایش دهد. همچنین ، به دلیل رابطه سیستم دستگاه گوارش با سیستم تنفسی ، این بیماری ممکن است به دلیل برخی از بیماری های ریه از جمله باشد آسم همچنین سرب.

درمان ریفلاکس معده

قربانی FAR در ادامه گفت. ریفلاکس معده در طب ایران نیاز به بررسی دقیق علائم بیمار دارد. از آنجا که برخی از بیماری های قلبی می توانند شبیه به همان علائم باشند ریفلاکس آنها تشخیص صحیحی از این بیماری دارند. همچنین ، در افراد بالای 5 سال یا بیمارانی که مشکل دارند بلعیدن آنها به درمان های قبلی پاسخ نداده اند و پاسخ نداده اند.

وی گفت: درمان ریفلاکس معده از دو بخش کلی اصلاح شیوه زندگی و درمان دارویی تشکیل شده است. تصحیح شیوه زندگی در زمینه های تغذیه ، خواب ، از بین بردن عادت های ناسالم و مدیریت شرایط روح در بهبود ریفلاکس بسیار مؤثر است بنابراین ، پایبندی به یک رژیم غذایی مناسب که توسط پزشک تجویز شده است ، مانند جلوگیری از پرخوری ، عدم خوردن غذاهای تحریک کننده و عدم غذا خوردن ، می تواند دقیقاً قبل از خواب به بهبود بیماری کمک کند.

علاوه بر این ، بهتر است فرد به تدریج عادت های ناسالم را تشدید کند. ریفلاکس یعنی سیگار کشیدن و الکل ، نوشیدن بیش از حد آب بلافاصله پس از ورزش ، حمام یا فعالیت بدنی شدید ، استفاده از لباس های بسیار تنگ و کمربند سفت را از بین می برد. همچنین ، اگر تحت نظارت پزشک و متخصص اضافه وزن و چاقی داشته باشید ، وی با آن رفتار خواهد کرد. علاوه بر این ، مدیریت و کاهش عصبانیت ، استرس و اضطراب یکی از اقدامات اساسی در درمان است.

وی خاطرنشان کرد: درمان دارویی ، یعنی استفاده از داروهای گیاهی یا گیاهان دارویی ، با دو هدف از درمان بیماری و تقویت دستگاه گوارش انجام می شود. درمان دارویی در هر فرد با توجه به علت بیماری و عواملی که در درمان مؤثر است ، از جمله سن جسمی ، سن فردی ، بیماری های همراه و عادات فردی تجویز می شود.

پیشگیری ریفلاکس معده

قوربانفر گفت: “اصلاح تغذیه یکی از مهمترین بخش های پیشگیری و همچنین کنترل کننده این بیماری است که می تواند به چهار بخش تقسیم شود: تغذیه ، تغذیه ، زمان تغذیه و محتوای تغذیه ای.”

وی اذعان داشت: “تغذیه ، به ویژه جویدن ، یکی از اصلی ترین اصول هضم سالم است.” جویدن مواد غذایی مناسب یکی از مهمترین مراحل هضم است که تأثیر مستقیمی بر سلامت دستگاه گوارش دارد. مطالعات بیشماری نشان داده است که جویدن کافی و کافی به کنترل متابولیسم بدن کمک می کند و می تواند از مشکلات دستگاه گوارش جلوگیری کند. بنابراین هنگام غذا خوردن در یک محیط آرام بنشینید. از صحبت بیش از حد خودداری کنید ، دائماً تلفن همراه خود را چک کنید و هنگام غذا خوردن تلویزیون را تماشا کنید. تمرکز خود را بر روی جویدن غذای کافی متمرکز کنید ، زیرا مرحله اول هضم در دهان انجام می شود و عملکرد ناکافی آن می تواند بر کل سیستم گوارشی تأثیر بگذارد و هضم را مختل کند. مشاهده این اصول ساده اما کلیدی می تواند به جلوگیری از مشکلات دستگاه گوارش و بهبود کیفیت زندگی کمک کند.

یک متخصص پزشکی ایرانی توضیح داد: مدیریت میزان تغذیه برای حفظ سلامت بدن و دستگاه گوارش و همچنین درمان ریفلاکس لازم حجم غذایی که فرد مصرف می کند باید متناسب با نیاز بدن باشد. سوزن سوزن شدن و پر کردن بیش از حد معده باعث افزایش احتمال نشت اسید معده به مری می شود. بهتر است بعد از خوردن غذا به اندازه کافی غذا مصرف کنید تا احساس نور داشته باشید و هنوز هم توانایی خوردن چند مورد دیگر را داشته باشید.

وی گفت: “برنامه ریزی برای غذا خوردن نیز مهم است.” اختلال در وعده های غذایی می تواند تعادل بدن را مختل کند. بنابراین ، بهتر است فرد وعده های غذایی منظم داشته باشد و از از بین بردن یا تغییر تعداد وعده های غذایی در طول روز خودداری کند.

در مورد محتوای و کیفیت مواد غذایی ، مصرف مداوم چرب ، کالری بالا ، هضم سنگین و دیر یا فست فود می تواند به دستگاه گوارش آسیب برساند. نوشیدن مایعات بیش از حد با مواد غذایی نیز هضم را مختل می کند و روند جذب مواد مغذی را کاهش می دهد. ریفلاکس توصیه می شود از مصرف بیش از حد قهوه ، چای ، NESCAFE ، مرکبات و معده معده خودداری کنید. همچنین ، از درهم و برهم کردن یعنی همزمان غذاهای مختلف را در یک وعده غذایی بخورید زیرا برای معده و دستگاه گوارش نامناسب است و می تواند روند هضم را مختل کند.

آخرین اخبار - ریفلاکس اسید

اهمیت خواب و ورزش در بهبود ریفلاکس معده

این متخصص طب ایرانی گفت: “خوابیدن و خواب منظم برای سلامت دستگاه گوارش مفید است.” بهتر است ریفلاکسشام برای خواب حداقل 1 تا 2 ساعت. این البته به عنوان یکی از اقدامات و اصول مراقبت های بهداشتی برای همه افراد است.

وی گفت: “ورزش منظم متناسب با وضعیت جسمی می تواند به بهبود عملکرد سیستم گوارشی کمک کند.” با این حال ، ورزش نباید بلافاصله پس از وعده های غذایی انجام شود و نوع ورزش باید با توجه به وضعیت شخص و با نظر مربی یا متخصص انتخاب شود.

مدت دارو در درمان ریفلاکس معده

غورباننی دور گفت: مدت زمان دارو متناسب با وضعیت بیمار مشخص می شود. بنابراین ، بیمار علاوه بر اصلاح شیوه زندگی باید از داروها استفاده کند. تصمیم محموله ادامه درمان دارو با مراجعه به بیمار و بررسی مجدد بیمار انجام می شود. عوامل مؤثر در تعیین مدت زمان درمان از جمله سن ، سلامت جسمی و روانی ، رعایت دقیق دوره درمان و وجود بیماران دیگر شخص است همچنین ، از نظر تغذیه ، طبق وضعیت فرد ، پزشک ممکن است غذاهای خاصی را برای مدت طولانی تر یا به تدریج برخی از غذاها را به رژیم غذایی بیمار اضافه کند.

چند نکته برای داشتن یک سیستم دستگاه گوارش سالم

در پایان ، متخصص پزشکی ایران گفت: “هنگام غذا خوردن ، آرامش و محیط اطراف خود را تا حد امکان نگه دارید ، هر وعده غذایی را با توجه و تمرکز کافی بپزید ، از غذاهای سالم تغذیه کنید و آن را از غذاهای مختلف و غذاهای ناسالم و همچنین مراقبت های روز و روز خود جمع نکنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا