اخبار سلامت

نیترات موجود در سوسیس و کالباس برای سلامتی مضر است

به گزارش گروه اجتماعی سلامت جو ، حشمت الله رضوی موسوی; رئیس اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشاء حیوانی و دریایی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: با توجه به مصرف گسترده فرآورده های گوشتی در کشور، نظارت سازمان غذا و دارو به منظور تامین ایمنی و کیفیت این محصولات ادامه دارد.

وی با تاکید بر رعایت مقررات بهداشتی افزود: یکی از محورهای اصلی نظارت، بررسی دقیق مواد اولیه مصرفی در این محصولات است. تولیدکنندگان موظفند از گوشت سالم و افزودنی های تایید شده استفاده کنند. هرگونه تخلف از مقررات بهداشتی پیگرد قانونی دارد.

رضوی موسوی همچنین به اهمیت بسته بندی فرآورده های گوشتی اشاره کرد و گفت: محصولاتی که در بسته بندی های غیر استاندارد عرضه می شوند و یا فاقد اطلاعاتی مانند تاریخ تولید و انقضا هستند از بازار جمع آوری می شوند. این اقدامات برای حفظ سلامت مصرف کنندگان و جلوگیری از عرضه محصولات غیرمجاز ضروری است.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود توصیه کرد: مصرف کنندگان فرآورده های گوشتی را فقط از مراکز معتبر خریداری کنند و به اطلاعات روی بسته بندی از قبیل میزان گوشت، تاریخ مصرف و تاییدیه های بهداشتی توجه ویژه داشته باشند.

رئیس اداره مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء حیوانی و دریایی ضمن هشدار نسبت به مصرف بی رویه فرآورده های گوشتی، تصریح کرد: وجود موادی مانند نیترات و افزودنی های شیمیایی در این فرآورده ها از جمله سوسیس و کالباس و سوسیس و کالباس و همبرگر می تواند منجر به مصرف بی رویه فرآورده های گوشتی شود. در صورت مصرف مکرر برای سلامتی افراد مضر است. به همین دلیل توصیه می کنیم این محصولات را در یک رژیم غذایی متعادل قرار دهید.

رضوی موسوی از تولیدکنندگان خواست با رعایت دقیق موازین بهداشتی و ارتقای کیفیت محصولات، نقش موثری در حفظ سلامت جامعه داشته باشند.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا