سلامت خانواده

نیاز به کنترل دقیق نیترات در محصولات گوشتی برای حفظ سلامت عمومی

Heshmatullah Razavi بر لزوم کنترل دقیق نیترات در محصولات گوشتی تأکید کرد: نیترات به عنوان مواد افزودنی اصلی در محصولات گوشتی برای افزایش ماندگاری ، بهبود طعم و رنگ و جلوگیری از باکتری های مضر. مانند Clastridium botulinum ، آنها ضروری هستند ، اما مصرف غیر ضروری آنها می تواند مشکلات جدی داشته باشد.

وی افزود: “برای جلوگیری از عواقب منفی نیترات ، استفاده از این محصولات کنترل شده و استفاده از محصولات با کیفیت و قابل اعتماد لازم است و نظارت دقیق بر میزان نیترات باید با استفاده از تست های پیشرفته و نظارت مداوم انجام شود.”

رئیس سازمان غذا و داروی گفت: “این اقدامات نه تنها سلامت عمومی را تضمین می کند ، بلکه به بهبود کیفیت محصولات و به دست آوردن اعتماد مصرف کنندگان نیز کمک می کند.”

رازاوی تأکید کرد که استفاده از فن آوری های جدید و آزمایشگاه های تخصصی برای بررسی ترکیبات در محصولات می تواند نقش مهمی در تأمین ایمنی مواد غذایی داشته باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا