سلامت خانواده

نیاز به مصرف قرص های مولتی ویتامین و ویتامین D برای این گروه از زنان

عابدی بر اهمیت تغذیه تغذیه ای تأکید کرد و گفت که بارداری به سه دوره جداگانه تقسیم می شود (سه ماهه اول تا پایان ماه چهارم ، سه ماهه دوم تا پایان بیست و هشتم و سوم هفته بیست و هشتم تا پایان هفته چهل و هفتم) ، از جمله هر یک از این مراحل.

ایسنا در یک خبرنامه نوشت: اگرچه اندازه گیری دقیق میزان مواد معدنی و ویتامین ها دشوار است ، اما می توان اطمینان حاصل کرد که آنها به اندازه کافی انواع سبزیجات و غلات را دریافت کرده اند.

عابدی در مورد میزان کالری مورد نیاز در دوران بارداری گفت: در سه ماهه اول بارداری ، نیازی به افزایش کالری در مقایسه با پیش از بارداری نیست. اما در سه ماهه دوم و سوم توصیه می شود روزانه حدود 1 تا 2 کیلو کالری به رژیم غذایی مادر اضافه کنید.

یکی از اعضای دانشکده دانشگاه علوم پزشکی Ahvaz در مورد راهنمای مصرف گروه های غذایی و مکمل ها اظهار داشت: برای مادرانی که وزن خوبی دارند ، مصرف حدود 2 واحد پروتئین ، به ویژه منابع حیوانی ، توصیه می شود. هر واحد معادل یک تکه گوشت خورش یا ران مرغ کوچک است. لوبیا و سایر منابع گیاهی همچنین می توانند بخشی از نیازهای پروتئین را تأمین کنند.

وی افزود: مصرف روزانه 2 تا 5 واحد کربوهیدرات برای مادران باردار ضروری است ، و افزود: 2 واحد برای مادران اضافه وزن و 2 واحد برای مادران عادی توصیه می شود. یک واحد کربوهیدرات معادل یک نان سانگاک یا بربری یا نیمی از لیوان برنج یا ماکارونی پخته شده است.

عابدی در مورد از بین بردن کامل چربی از رژیم غذایی مادر باردار گفت: “حذف کامل چربی از تغذیه مادر باردار هرگز توصیه نمی شود ، مصرف متعادل روغن های سالم ، به ویژه روغن زیتون و روغن کنجد.”

استاد کل بخش مامایی دانشگاه علوم پزشکی آهواز در مورد اهمیت مصرف مکمل های آهن و اسید فولیک (ویتامین B2) ، گفت: استفاده روزانه از قرص های آهن از سه ماهه اول بارداری برای همه مادران باردار مادران ایرانی لازم است. مصرف روزانه قرص یک میلی گرم از ابتدای بارداری توصیه می شود. در صورت سابقه نقص لوله عصبی در حاملگی های قبلی ، دوز مصرف با نظر پزشک افزایش می یابد.

به گفته وزارت بهداشت ، عابدی مصرف چند ویتامین و ویتامین D وی بر اهمیت مادران باردار تأکید کرد و گفت که استفاده از چندرسانه ای بارداری ، که در مراکز درمانی نیز توزیع می شود ، به تهیه طیف گسترده ای از ویتامین ها و مواد معدنی کمک می کند. همچنین توصیه می شود طبق پروتکل وزارت بهداشت ، 3 واحد ویتامین D1 یا D2 را روزانه مصرف کنید.

وی ادامه داد: اندازه گیری سطح ویتامین D در ابتدای بارداری و تنظیم دوز مصرف بر اساس نتایج آزمایش (به عنوان مثال 2 واحد در مورد زیر 5 نانوگرم) برای مادران باردار ضروری است. با این حال ، اگر رژیم متنوعی دارید ، معمولاً نیازی به کلسیم جداگانه و سایر مواد معدنی نیست زیرا مولتی ویتامین ها حاوی مقداری از آنها هستند.

“مکمل های امگا -3 برای مادرانی که از منابع غذایی کافی استفاده نمی کنند (مانند روغن زیتون و گردو) توصیه می شود ؛ زیرا به دلیل احتمال آلودگی جیوه ، مصرف زیاد غذاهای دریایی در دوران بارداری محدود است ، و کشاورزی لزوماً منبع غنی امگا -3 نیست.

۲۳۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا