نیاز به مشاهده نکات بهداشتی در تهیه و توزیع مواد غذایی در طول محرم برای حفظ سلامت عزاداران حسینی

محسن فرهادی در مصاحبه ای با گزارشگر IMNA در مورد اهمیت مشاهده نکات بهداشتی در تهیه و توزیع غذای واکه برای عزاداران حسینی در تخته و مساجد اظهار داشتند كه دستورالعمل های نظارت این سازمان قبل از آغاز محرم به دانشگاه های سراسر كشور ابلاغ شده است و نظارت تا پایان ماه ادامه خواهد یافت.
وی افزود: سازمان بهداشت محیط و کار ، تختهمساجد و رستوران هایی که سفارش داده می شوند ، و همچنین مکانهایی که غذای گسترده را در هنگام عزاداری محرم پخته می کنند ، بنابراین نظارت سازمان غذا و دارو در قسمت های مختلف است.
رئیس مرکز بهداشت محیط و کار و کار وزارت بهداشت گفت: “بازرسی در این زمان از سلامت آب و مواد غذایی است ، زیرا به طور مستقیم با سلامت افراد مرتبط است و از این منظر از اهمیت ویژه ای برخوردار است.”
فرهادی به نیاز به سلامت غذا برای حفظ سلامت مردم اشاره کرد: مهمترین چیز در این زمان این است که آشپزی باید توسط یک شخص حرفه ای انجام شود.
وی افزود: مهم است که شخصی که در ایران غذا می پزد ، باید از سلامتی خوبی برخوردار باشد و نه با بیماری های تنفسی و دستگاه گوارش. “
رئیس مرکز بهداشت و درمان وزارت بهداشت در مورد اهمیت تهیه مواد اولیه سالم و تأیید شده توسط سازمان غذا و داروی برای پخت و پز در هنگام محرم گفت: نکته دیگری که باید در این روزها در نظر بگیرید و پخت و پز این روزها استفاده از آب سالم و مواد اولیه برای پخت مواد غذایی است و همچنین خرید گوشت و مرغ نیز مهم است.