نگهداری نامناسب غذای مصوت در هوای گرم رشد باکتری ها – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به نقل از خبرگزاری مهر به نظر می رسدبا ورود عزاداری ، مقامات بهداشتی بر اصول ایمنی و بهداشت در تهیه و توزیع مصوت ها تأکید می کنند.
خوردن غذاهای سالم و مشاهده نکات سلامتی می تواند نقش مهمی در جلوگیری از مسمومیت غذایی داشته باشد.
بر این اساس ، گوشت مصرف شده برای نذورات فقط باید از کشتارگاههای رسمی و مجاز بدست آید.
استفاده از محصولات فله بدون برچسب های بهداشتی بسیار ممنوع است و می تواند منجر به بیماری های خطرناک شود.
همچنین ، علاوه بر تاریخ انقضا ، علاوه بر تاریخ انقضا ، تاریخ تولید نیز باید مورد توجه ویژه قرار گیرد. مصرف کننده یخ نیز باید بسته بندی و بهداشتی باشد.
در مورد ظروف پخت و ظروف ، توصیه می شود قبل از استفاده همه ابزارها شسته و ضد عفونی شوند. همچنین از دستگاهی برای مواد اولیه و غذای پخته شده نباید استفاده شود ، زیرا این امر می تواند آلودگی را منتقل کند.
نکته مهم دیگر نحوه نگهداری غذاهای پخته شده است.
این غذاها باید در دمای بیش از 2 درجه سانتیگراد یا در دمای زیر 2 درجه سانتیگراد گرم نگه داشته شوند. مواد غذایی در فضای باز خطر فساد و مسمومیت را به طرز چشمگیری حفظ می کند.
با این اصول ساده اما حیاتی ، عزاداران می توانند روزهای ایمن و سالم را ارائه دهند.