سلامت خانواده

نگاه کنید به | تأثیر مکمل های امگا -3 بر کاهش وزن ؛ شایعه یا واقعیت؟

پونه شیرازی: پژومقاله های جدید نشان می دهد که افرادی که به طور مرتب از منابع طبیعی امگا -3 مانند ماهی ، گردو یا بذر کتان استفاده می کنند یا آن را تحت نظارت یک متخصص مصرف می کنند ، نه تنها متابولیسم فعال تر بلکه چربی شکمی و التهاب مزمن نیز هستند. اما آیا امگا -3 واقعاً می تواند به کاهش وزن کمک کند یا این فقط یک ادعای تبلیغاتی است؟

دکتر محمد هاشمی ، دبیر انجمن علمی چاقی ، می گوید: منابع دریایی مانند ماهی قزل آلا ، ماهی قزل آلا ، شیر ، برخی از انواع ماهی قزل آلا ، ساردین و میگو منابع چربی امگا -3 هستند. برخی از منابع گیاهی مانند دانه کتان ، سویا ، زیتون ، زیتون ، زیتون ، زیتون و گردو ،

وی گفت که امگا -3s به جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی ، جلوگیری از لخته شدن خون ، تنظیم مغز و رشد جسمی کودکان کمک می کند. کمبود امگا -3 با عوارضی مانند خشکی پوست ، شکنندگی مو و ناخن ها ، آرتریت پراکنده و خستگی. البته OMGA -3 منجر به برخی از سطح مسمومیت خواهد شد.

وی تأکید کرد: در مورد همراهی امگا -3 برای کاهش مقامات علمی اختلاف نظر وجود دارد. اما هنگامی که مقادیر لازم امگا -3 را در رژیم غذایی روزانه داریم ، دیگر نیازی به مصرف مکمل های امگا -3 برای کاهش وزن نخواهیم داشت.

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا