اخبار سلامت

نکات تغذیه ای برای رفع تشنگی در ایام روزه داری

به گفته گروه اجتماعی خبرگزاری Tasnim ، “یکی از اصلی ترین چالش های روزه گرفتن ، احساس تشنگی در طول روز است که می تواند توسط برخی از مواد مغذی کاهش یابد.”

وی تأکید کرد: برای جلوگیری از عطش در ماه رمضان ، لازم است چند نکته را مشاهده کنیم. در وهله اول ، کاهش مصرف نمک نه تنها در این ماه بلکه در تمام زمان سال توصیه می شود ، زیرا نمک می تواند تشنگی و کم آبی را افزایش دهد.

اسماعیلزاده گفت: نیاز روزانه بدن به نمک فقط یک قاشق چایخوری است ، اما حاوی تمام نمکی است که از طریق غذاهای مختلف دریافت می کنیم ، نه نمک. بسیاری از غذاها مانند نان ، پنیر و غذاهای دیگر حاوی نمک پنهان هستند ، بنابراین کاهش نمک ، بیشتر به سلامتی بدن کمک می کنیم.

وی تأکید کرد: “استفاده از مقدار کمی نمک هنگام پخت و پز مشکلی نیست ، اما بهتر است نمک را از روی میز بردارید ، به خصوص در سحر.” کاهش مصرف نمک در این وعده غذایی تأثیر بسزایی در کنترل تشنگی در طول روز خواهد داشت.

مدیر کل وزارت بهداشت ، بهبود تغذیه خاطرنشان کرد: مصرف سبزیجات مانند کاهو و خوردن سبزیجات که به حفظ آب در بدن کمک می کنند می تواند از تشنگی در طول روز جلوگیری کند. علاوه بر این ، مصرف انواع میوه ها همچنین به تأمین آب بدن و جلوگیری از تشنگی کمک می کند.

وی گفت: “مصرف بیش از حد غذاهای پروتئینی مانند مرغ ، کباب یا استیک می تواند تشنگی را تشدید کند.” از آنجا که پروتئین بیش از حد باعث می شود آب بیشتری آب بدن را دفع کند و افرادی که فقط در سپیده دم خود پروتئین مصرف می کنند ممکن است در طول روز عطش تشنگی بیشتری را تجربه کنند.

اسماعیلزاده با اشاره به تصادف ماه مقدس ماه رمضان و نوروز توصیه کرد: مراقب مصرف آجیل باشید ، زیرا استفاده از این میان وعده ها در بینایی شب و ویزیت ها می تواند نیاز بدن به آب را افزایش داده و در طول روز تشدید کند.

وی همچنین افزود: نوشیدنی هایی مانند چای ، قهوه و Nescafe دارای خاصیت دیورتیک هستند و باعث می شوند آب بیشتری از بدن دفع شود ، بنابراین آنها نیاز به مایعات را افزایش می دهند ، بنابراین بهتر است مصرف اعتدال و استفاده از آب را فقط برای تأمین آب بدن مصرف کنید.

پایان پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا