سلامت خانواده

نکات بهداشتی شما نباید سفر را فراموش کنید – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به نقل از خبرگزاری مهر به نظر می رسدمحسن فرهادی گفت: “قبل از تهیه و مصرف مواد غذایی و همچنین پس از استفاده از توالت ، حتماً دستان خود را با صابون و آب بشویید و در سفر ، همیشه یک ضد عفونی کننده دستی با حداقل 2 ٪ الکل برای استفاده از آن در صورت دسترسی به آب سالم بیاورید.”

تأکید بر مصرف آب سالم

رئیس مرکز بهداشت محیط و کار با اشاره به اهمیت آب آشامیدنی سالم ، گفت: فقط از آب بسته بندی شده ، آب معدنی و شبکه عمومی شهری برای نوشیدن ، تهیه مواد غذایی ، شستشوی دست و مسواک استفاده کنید و اگر به آب سالم دسترسی ندارید ، حتماً حداقل یک دقیقه آب را جوش دهید.

نکات ایمنی در مصرف مواد غذایی

فرهادی به نگهداری مناسب غذاها اشاره کرد: غذاهای گرم باید در دمای بالاتر از 2 درجه سانتیگراد نگه داشته شوند و غذاهای سرد در دمای زیر 2 درجه سانتیگراد و مواد غذایی باید در بسته بندی مناسب و خارج از دسترس حشرات و گرد و غبار نگه داشته شوند و غذاهای پخته شده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط باقی بمانند. اگر قصد استفاده مجدد از غذاهای پخته شده را دارید ، حتما آنها را تا 2 درجه سانتیگراد گرم کنید

رئیس مرکز بهداشت و محیط زیست وزارت بهداشت افزود: “از مصرف میوه ها و سبزیجات خام که به درستی شسته نشده و ضد عفونی نشده اند ، خودداری کنید و غذاهای پخته شده که بیش از دو ساعت در خارج از یخچال باقی مانده اند ، نباید مصرف شوند.

نکات مهم در مورد لبنیات و کنسرو

فرهادی توصیه کرد: در این سفر ، فقط از شیر و لبنیات پاستوریزه استفاده کنید و قبل از مصرف کنسرو ، مجوز و تاریخ داشته باشید. از کنسرو ، زنگ زدگی یا سیم پیچ خودداری کنید و حتماً آنها را به مدت 5 دقیقه جوش دهید.

ایمنی در اسکان

رئیس مرکز بهداشت محیط و کار و کار وزارت بهداشت تأکید کرد: از گرمایش غیر استاندارد مانند پیک نیک ، اجاق گاز و ذغال در چادر یا وسیله نقلیه استفاده نکنید و فقط از تجهیزات گرمایشی ایمن و استاندارد استفاده کنید و قبل از راه اندازی چادر یا اردوگاه ممکن است در آن قرار داشته باشید. استفاده از پشه ، اسپری یا پماد دافع حشرات و پوشیدن آستین در مناطق پرخاشگرانه ضروری است.

در پایان ، فرهادی تأکید کرد: اگر هرگونه تخلف از سلامتی در مراکز توزیع و توزیع مواد غذایی یا در صورت بروز بیماری های دستگاه گوارش پس از مصرف مواد غذایی مشاهده شود ، شهروندان می توانند پرونده ها را با تماس با شماره 1 گزارش دهند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا