سلامت خانواده

نکات بهداشتی برای جلوگیری از وبا – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرگزاری مهر ، فاطمه سود برد. یک متخصص بیماری عفونی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی رافسانجان گفت: وبا اسهال حاد است که به دنبال عفونت باکتری ها است. لرزش سایبان ایجاد شده

وی گفت: “این بیماری معمولاً از طریق مصرف آب و مواد غذایی آلوده و همچنین مدفوع بیماران منتقل می شود.” علاوه بر این ، تماس نزدیک با بیماران یا افراد آلوده نیز می تواند منجر به انتقال بیماری شود.

وی گفت: “دوره کمون (از آنجا که میکروب ها وارد بدن می شوند تا علائم) معمولاً بین یک تا دو روز ، گاهی اوقات حتی ساعت و 2 روز طول می کشد.” این دوره به عواملی مانند سن فرد ، سیستم ایمنی بدن ، وجود بیماری های اساسی و تاریخ شیمی درمانی بستگی دارد.

یکی از اعضای دانشکده دانشگاه علوم پزشکی در ادامه به علائم وبا اشاره کرد: “این علائم عمدتا استفراغ و اسهال آبکی شدید ، مشابه آب برنج است.” معمولاً تب و درد شکم در این بیماری وجود ندارد. گاهی اوقات ، بیماران ممکن است به دلیل اسهال شدید و در مدت زمان کوتاهی ، آب شدید را از دست بدهند و در نتیجه شوک و حتی مرگ ایجاد شود.

وی با اشاره به راه های جلوگیری از وبا ، به زائران عزیز توصیه کرد: حتما از آب آشامیدنی سالم و قابل اعتماد ، ترجیحاً آب بسته بندی شده و همچنین غذاهای گرم و کاملاً پخته شده استفاده کنید. زائران باید از سالادها ، سبزیجات محلی و غذاهای نصف پوشیده از دست خودداری کنند. همچنین ، حتماً قبل از غذا و بعد از استفاده از حمام ، دستان خود را با صابون و آب بشویید.

متخصص بیماری عفونی در پایان به درمان وبا اشاره کرد و گفت که زائران در صورت بروز علائم باید بلافاصله به نزدیکترین مرکز پزشکی یا پزشک مراجعه کنند. آنها همچنین از آب حاوی پودر “Ors” استفاده می کنند تا به مرکز بهداشت برسند و آن را با چهار لیوان آب جوش مخلوط کنند. مصرف آب ORS باید به عنوان حجم و اسهال باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا