نوشیدن مداوم “قهوه”؛ بله یا خیر
به طور خاص، قهوه ممکن است سطح نوعی باکتری به نام Lawsonibacter asaccharolyticus را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.
مطالعه جدید شواهد موجود را تقویت می کند که قهوه می تواند باعث رشد این باکتری در روده شود و به طور بالقوه به مزایای سلامتی مرتبط با قهوه کمک کند.
کارشناسان هشدار می دهند که هنوز برای نتیجه گیری قطعی زود است، اما ترکیب قهوه در رژیم غذایی ممکن است ترکیب میکروبیوم روده را بهبود بخشد و از سلامت کلی حمایت کند.
مطالعات اخیر نشان می دهد که قهوه ممکن است ارتباط مستقیمی با میکروبیوم روده ما نیز داشته باشد.
در واقع، در سال 2021، محققان دریافتند که از بین بیش از 150 غذای مورد مطالعه، این نوشیدنی محبوب قویترین ارتباط را با ترکیب میکروبیوم روده، بهویژه سطوح Lawsonibacter asaccharolyticus، در نزدیک به 1000 نفر نشان داد.
اکنون، برای درک بهتر اثرات مصرف قهوه بر میکروبیوم روده، تیم تحقیقاتی دادههای رژیم غذایی و پزشکی بیش از 22800 نفر در ایالات متحده و بریتانیا، علاوه بر دادههای در دسترس عموم از نزدیک به 54200 نفر در سراسر جهان را تجزیه و تحلیل کردند.
آنها دادههای نمونههای مدفوع جمعآوریشده از قهوهنوشندگان و غیر مصرفکنندگان را برای شناسایی تفاوتها در باکتریهای روده آنها مقایسه کردند.
این مطالعه چندین همبستگی را نشان داد که قویترین آنها بین مصرف قهوه و L. asaccharolyticus بود: افرادی که قهوه مینوشیدند تا هشت برابر بیشتر از افرادی که قهوه نمینوشیدند به این باکتری مبتلا میشدند. این الگو در سراسر جهان دیده شد.
در حالی که اثرات دقیق این باکتری بر سلامتی هنوز ناشناخته است، محققان معتقدند که می توان آنها را با اثرات نوشیدن قهوه مرتبط دانست.
تجزیه و تحلیل متابولیت های خون نشان داد که ترکیباتی مانند اسید کوئینیک و تریگونلین نیز به ویژه در مصرف کنندگان قهوه رایج است که با سطوح بالاتر L. asaccharolyticus مرتبط است.
محققان همچنین آزمایشهای آزمایشگاهی انجام دادند و قهوههای کافئیندار و بدون کافئین را به کشتهای L. asaccharolyticus اضافه کردند که هر دو باعث افزایش رشد باکتریها شدند. این نشان می دهد که ترکیبات موجود در قهوه، به غیر از کافئین، ممکن است مسئول تحریک رشد این باکتری باشند.
قهوه یکی از محبوب ترین نوشیدنی هایی است که در سراسر جهان مصرف می شود.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین