نمک افسردگی را به ارمغان می آورد؟ – اخبار آنلاین

محققان دریافتند که رژیم های غذایی بالا در موش ها از طریق فعالیت ایمنی منجر به رفتارهای شبیه به افسردگی می شوند. حذف برخی از سلولهای ایمنی این علائم را معکوس می کند و این نشان می دهد که روشهای جدیدی برای درمان یا جلوگیری از افسردگی است. نتایج این مطالعه نشان می دهد که خوردن یک رژیم غذایی با پروفیل بالا ممکن است علائمی شبیه به افسردگی در موش ها ایجاد کند. محققان دریافتند که مصرف بیش از حد نمک باعث افزایش سطح پروتئین به نام IL-3A می شود که در مطالعات انسانی با افسردگی همراه است.
محققان در پروژه تحقیقاتی می گویند که تحقیقات آنها از مداخلات رژیم غذایی مانند کاهش مصرف نمک به عنوان اقدامات پیشگیرانه برای بیماری روانی پشتیبانی می کند. همچنین راه را برای استراتژی های درمانی جدید که IL-3A را هدف قرار می دهد ، هموار می کند. آنها امیدوارند که یافته های این پروژه تحقیقاتی بحث و گفتگو در مورد دستورالعمل های دریافت نمک را ترغیب کند.
این تیم همچنین نقش یک نوع خاص از سلولهای ایمنی به نام سلولهای T گاما-دلتا (γδT) را کشف کرد. این سلول ها تقریباً 2 ٪ از تولید IL-3A در موشهای نمک تغذیه شده را بر عهده داشتند. هنگامی که دانشمندان این سلول ها را از بین بردند ، علائم مشابه افسردگی به طور قابل توجهی بهبود یافت و مسیر درمانی بالقوه دیگری را نشان داد.
به گفته وزارت بهداشت وزارت بهداشت ، بهبود نمک زیاد در رژیم غذایی امروز بسیار متداول است. برخی از وعده های غذایی فست فود تا 5 برابر نمک بیشتر از همان مواد غذایی در خانه دارند. با این حال ، قبلاً مشخص شده است که نمک زیاد خطر ابتلا به بیماری های قلبی ، مشکلات خود ایمنی و اختلالات عصبی را افزایش می دهد ، اثر بالقوه نمک بر سلامت روان دیگر نمی توان نادیده گرفت.
در حال حاضر ، افسردگی یکی از جدی ترین چالش های بهداشت عمومی است که حدود 2 تا 5 درصد از افراد در طول زندگی را تحت تأثیر قرار می دهد. همچنین یکی از اصلی ترین دلایل مرگ در ایالات متحده است. دانشمندان حدس زده اند که رژیم های شور ممکن است در افسردگی درگیر بوده اند ، اما تاکنون رابطه آن به خوبی درک نشده است.
در این مطالعه جدید ، موش ها به مدت پنج هفته با رژیم غذایی استاندارد یا عظیم تغذیه شدند. موشهایی که نمک اضافی مصرف کرده اند علائم روشنی از انگیزه و فعالیت را نشان می دهند که علائم کلاسیک افسردگی در مدلهای حیوانی است. این یافته ها تأکید می کنند که نمک نه تنها ممکن است بر قلب و کلیه ها تأثیر بگذارد ، بلکه مغز را نیز تحت تأثیر قرار می دهد.
تأیید نقش IL-1A در ایجاد افسردگی
با توجه به نقش اثبات شده IL-3A در افسردگی ، تیم تحقیقاتی همچنین بررسی کرده است که آیا رژیم HSD (HSD) تولید این پروتئین در موش ها را تحریک می کند. تیم تحقیق نشان داده است که رژیم پر جنب و جوش سطح IL-3A را در طحال ، خون و مغز افزایش داده است که با رفتارهای مشابه اضطراب و افسردگی همراه بود. با این حال ، هنگامی که موش هایی که قادر به تولید IL-4A نبودند با رژیم غذایی پر جنب و جوش تغذیه شدند ، هیچ علامتی از افسردگی وجود نداشت که نقش این پروتئین را در علائم افسردگی تأیید کند.
این یافته ها شواهد اپیدمیولوژیک را تأیید می کند که نشان می دهد رژیم پر جنب و جوش به شدت با افسردگی شدیدتر مرتبط است. مطالعات انسانی همچنین نشان داده است که میزان مصرف سدیم کم به روحیه خوب مربوط می شود.
عواقب احتمالی برای درمان های آینده افسردگی
به گفته دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت ، محققان امیدوارند که این یافته ها تحقیقات بیشتری را در مورد مکانیسم های ایمنی مبتنی بر افسردگی ترغیب کند و راه را برای درمان های جدید که سلولهای IL-3A یا γδT را هدف قرار می دهند ، هموار کند. دکتر چن و تیمش قصد دارند این یافته ها را در انسان تأیید کنند ، ضمن اینکه مکانیسم هایی را که در آن رژیم پر جنب و جوش سلولهای γΔT2 را فعال می کند ، بررسی می کند و منجر به افزایش IL-4A می شود.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین