نقش نظارتی آزمایشگاه مرجع در زمینه غذا نمی تواند پنهان شود – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به نقل از خبرگزاری مهر رگمهدی انصاری این دو استوی در جلسه مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی ، وی بر اهمیت تعامل سازنده بین آزمایشگاه مرجع و اداره کل محصولات غذایی و آشامیدنی تأکید کرد و گفت: “منطقه آزمایشگاه مرجع ، اعم از اجرایی و ساختاری ، مستقیماً به اداره کل وصل می شود. .
وی با اشاره به برخی از چالش های موجود در زمینه غذا و صادرات ، افزود: “ما برای حل مشکلات مشترک به وحدت رویه ای نیاز داریم.” در زمینه صادرات ، به دلیل رابطه مستقیم آنها با بخش کشاورزی موانعی برای کشاورزی وجود دارد که باید در هماهنگی بیشتر مورد بررسی و حل و فصل قرار گیرند. همچنین ، معیارهای نگهداری کالا در انبارها موضوعات مهمی است که باید در دستور کار قرار گیرد.
انصاری بر نقش نظارتی آزمایشگاه مرجع در زمینه غذا تأکید کرد و خاطرنشان کرد: برخی از مسئولیت های نظارتی در این زمینه به آزمایشگاه مرجع واگذار شده است. بنابراین ، هماهنگی کامل بین این مجموعه و اداره کل مواد غذایی ضروری است تا بتوانیم فرآیندهای ارزیابی و آزمایش محصول را به روشی منسجم و یکپارچه پیش ببریم.
وی گفت: “با وجود چالش های موجود ، باید اقدامات ویژه ای برای اطمینان از سلامتی و کیفیت غذا انجام شود.” برنامه ریزی برای بهبود فرآیندهای آزمایش و نظارت اولویت های اصلی ما خواهد بود.