نقش غذاهای چرب در آسم کودکی – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

محققان گزارش دادند كه چربی ها در برخی از غذاها با آسم نوتروفیل ، آسم غیر آلرژيك كه توسط پروتئين هاي ميكروسي و باكتريال ایجاد شده است ، همراه است.
محققان گفتند ، به ویژه ، نوعی اسید چرب اشباع شده به نام اسید استئاریک- که اغلب در چربی حیوانات و غذاهای فرآوری شده یافت می شود- به نظر می رسد یک واکنش زنجیره ای را آغاز می کند که می تواند منجر به آسم نوتروفیل شود.
دکتر دیوید هیل ، پزشک آلرژی و ایمونولوژی در بیمارستان کودکان فیلادلفیا و یک محقق ارشد ، گفت: “بسیاری قبلاً تصور می کردند که چاقی کودکان باعث این نوع آسم می شود.”
هیل افزود: “با این حال ، ما آسم نوتروفیلیک را در کودکانی دیدیم که چاق نیستند ، بنابراین فکر می کردیم مکانیسم دیگری وجود داشته باشد.” آنچه ما در هر دو تحقیق و تحقیقات از پیش اعلام شده در مورد کودکان یافتیم این بود که رژیم های غذایی حاوی برخی از اسیدهای چرب با چین طولانی می توانند به طور مستقل باعث آسم نوتروفیل شوند. “
محققان در پس زمینه یادآور می شوند که درمان آسم نوتروفیل از آسم آلرژیک دشوارتر است و به احتمال زیاد باعث می شود علائم شدید برای انتقال بیماران به بیمارستان ایجاد شود.
محققان گزارش می دهند که تحقیقات در مورد موش های آزمایشگاهی نشان داده است که اسید استئاریک می تواند ماکروفاژهای ریه را جمع کند ، نوعی از گلبولهای سفید که عملکرد سیستم ایمنی را در طول التهاب هماهنگ می کند. از طرف دیگر ، نتایج نشان می دهد که یک اسید چرب اشباع نشده به نام اسید اولئیک التهاب را سرکوب می کند.
این تیم همچنین دریافت که داروهای خاصی که پروتئین های التهابی را مسدود می کنند در برابر التهاب ریه ناشی از اسید استئاریک محافظت می کنند.
محققان گفتند که این یافته ها در گروهی از کودکان مبتلا به چاقی و آسم تأیید شده است.
هیل در بیانیه خبری گفت: “در حالی که بسیاری از عوامل خطر و محرک مربوط به آسم است ، این مطالعه شواهدی از چگونگی ارتباط اجزای خاص رژیم غذایی با یک نوع آسم با درمان دشوار ارائه می دهد.” “این یافته ها دلگرم کننده هستند زیرا آنها استراتژی های درمانی جدیدی را ارائه می دهند و نشان می دهند که اصلاحات رژیم غذایی هدفمند ممکن است به جلوگیری از این نوع آسم کمک کند.”