نفخ طبیعی ، بی خوابی و کلسترول – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرنگار خبرنگار خبرنامه MEHR ، دیل یکی از رایج ترین گیاهان دارویی و دهان در آشپزی و داروهای سنتی است که علاوه بر این عطر ، مزایای بسیاری برای بدن دارد. از گذشته دور در فرهنگ های مختلف ، از آن برای بهبود هضم ، تسکین درد و تقویت بدن استفاده می شود.
علاوه بر طعم و عطر منحصر به فرد خود ، شوید خواص بی شماری دارد و همچنین شامل ویتامین ها و مواد معدنی زیادی است. شوید با ضد اکسیدان بالا نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سرطان دارد.
دیل همچنین می تواند کلسترول را کاهش دهد. شوید ، با وجود کالری بسیار کم ، به معنای حدود 2 کالری در 2 گرم ، مواد مغذی زیاد و ویتامین A و ویتامین C است. همچنین مقادیر زیادی ویتامین B6 ، آهن ، منیزیم و فولات این نیز هست در کنار داشتن انواع ویتامین ها ، شوید دارای مواد طبیعی طبیعی است ، سایر ترکیبات که دارای خاصیت ضد میکروبی هستند.
این سبزی از نظر کلسیم زیاد است و مصرف آن دندان ها و استخوان ها و همچنین برگ و تخم مرغ این گیاه را به دلیل خاصیت ضد میکروبی آنها ، برای طراوت و طراوت دهان تقویت می کند.
عملکرد دستگاه گوارش را بهبود بخشید و نفخ را کاهش داد
یکی از شناخته شده ترین خواص کمک به بهبود هضم و کاهش مشکلات دستگاه گوارش مانند نفخ و درد است. ترکیبات روغن موجود در شوید دارای خاصیت ضد اسپاسم هستند و عضلات معده و روده را شل می کنند. شیطان دیلینگ یا افزودن آن به غذاها می تواند در تسکین سوء هاضمه ، کاهش گاز معده و جلوگیری از یبوست مؤثر باشد.
ضد التهاب و ضد باکتریها
دیل حاوی مواد بیولوژیکی است که دارای خاصیت ضد التهابی و ضد باکتریایی هستند که باعث می شود دیل برخی از عفونت ها و التهاب ها را درمان کند. روغن ضروری قادر به مقابله با باکتری های مضر است و به بهبود سلامت دهان و دندان و کاهش التهاب پوست کمک می کند.
تقویت سیستم ایمنی بدن و مقابله با رادیکال های آزاد
آنتی اکسیدان های دیل ، مانند فلاونوئید می بینم و ویتامین C به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند و از سلول ها در برابر آسیب رادیکال آزاد محافظت می کند ، که می تواند در جلوگیری از بیماری های مزمن و افزایش مقاومت بدن در برابر عفونت ها مؤثر باشد.
کنترل قند خون و پیشگیری از دیابت
مطالعات بیشماری نشان داده است که شما می توانید به تنظیم سطح قند خون کمک کنید. ترکیبات موجود در این گیاه باعث افزایش حساسیت سلول ها به انسولین می شوند و در کاهش قند خون مؤثر هستند. بنابراین ، استفاده از دیل می تواند یک رژیم غذایی مفید به عنوان یک مکمل طبیعی در رژیم غذایی دیابتی ها باشد.
سلامت استخوان و پیشگیری از پوکی استخوان
دیل منبع خوبی از کلسیم ، منیزیم و ویتامین K است که نقش مهمی در قدرت و سلامت استخوان دارند. استفاده منظم ، به ویژه در زنان مسن و یائسه می تواند به کاهش خطر پوکی استخوان کمک کند.
خصوصیات آرامش بخش و کمک به خواب بهتر
به عنوان یک آرام بخش طبیعی که نقش مهمی در کاهش استرس ، اضطراب و بی خوابی دارد و مصرف یک فنجان چای قبل از خواب می تواند به بهبود کیفیت خواب و کاهش خستگی روانی کمک کند.
سلامت قلب و تنظیم فشار خون
دیل به دلیل پتاسیم و آنتی اکسیدان ها به تنظیم فشار خون و سلامت قلب کمک می کند. پتاسیم موجود در قسمت داخلی به تعادل الکترولیت ها کمک می کند و در کاهش فشار خون مؤثر است. آنتی اکسیدان های آن همچنین از آسیب دیدن رگ های خونی جلوگیری می کنند.
برنامه های سنتی و محلی
در طب سنتی ، تخم مرغ به عنوان یک داروی مؤثر برای تسکین سوزش سر دل و کاهش قلب و کاهش کلیشه از آن استفاده می شود و از روغن شوید نیز برای کاهش درد عضلات و مفاصل استفاده می شود. استفاده از شوید در ماسک های آرایشی نیز برای بهبود سلامت پوست متداول است.
اگرچه این گیاه بی ضرر است ، اما مصرف بیش از حد در بعضی از افراد می تواند فشار خون یا تحریک معده را کاهش دهد و زنان باردار باید قبل از مصرف بیش از حد با پزشک مشورت کنند یا از روغنهای اساسی استفاده کنند.
خواص روغن چیست؟
مانند همه نوع کاربردها ، یکی از مؤثرترین مواد در سلامت ما یکی از مؤثرترین است. همچنین دارای خواص مشابهی است ، از جمله ضد آب ، ضد عفونی کننده ، پودر شیر ، دستگاه گوارش و ضد آب ، و این خصوصیات روغن آن را به بهترین داروی درمانی برای درمان بیماری های مختلف مانند عفونت های قارچی ، کولیک نوزادان و اختلالات دستگاه گوارش تبدیل می کند.
مهمترین خاصیت روغن خاصیت ضد قارچ و ضد باکتریایی آن است که می تواند عفونت را کاهش و تسکین دهد و از آن به صورت موضعی و خوراکی استفاده کند. می توانید از خواص روغن برای عفونت های شدید قارچی استفاده کنید.