نظارت بر حلیت غذای رستوران ها

حسین رستگار ؛ سازمان غذا و دارو وظیفه نظارت بر سلامت و کیفیت مواد غذایی را بر عهده دارد و مرکز تحقیقات حلال نیز در مواد اولیه و تخصصی ، مواد افزودنی و فرآیندهای تولید کار می کند.
وی با اشاره به اینکه نظارت بر سلامت عمومی رستوران ها بر عهده بخش بهداشت است ، وی گفت: در مواردی که مواد اولیه پرورش داده می شود ، به ویژه انواع گوشت مصرفی ، مرکز تحقیقات حلال غذا و دارو با بررسی عرضه مواد اولیه ، انجام آزمایشات تخصصی و نمونه برداری از پرونده وارد فرآیند نظارت می شود.
رستگار همچنین از همکاری این مرکز با سازمان دامپزشکی ، اتحادیه های کارگری و سایر موسسات مرتبط برای بررسی بیشتر وضعیت مواد اولیه خبر داد و تأکید کرد که این همکاری ها به رعایت استانداردهای حلال در زنجیره تأمین مواد غذایی کمک می کند.
رئیس مرکز تحقیقات غذا و مواد مخدر با اشاره به چالش های موجود در این زمینه ، هماهنگی بین سازمان های نظارتی ، تقویت نظارت بر میدانی ، ترویج استانداردها و فرهنگ اجرایی در بین مصرف کنندگان و رستوران ها در بین مهمترین راهکارها برای اطمینان از سلامتی و پیروی از تغذیه مذهبی افزایش یافته است.
پایان پیام/