سلامت خانواده

نظارت بر ایمنی مواد غذایی باید از مزرعه به جدول ادامه یابد – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

ناقی شهابی مجابی ، در کنفرانسی در مورد مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی ، بر لزوم یک بخش غذایی استراتژیک در سلامت جامعه تأکید کرد ، بر لزوم تجدید نظر در سیاست های حفاظت از تولید داخلی و کاهش وابستگی به تولید داخلی و حمایت از مواد اولیه تأکید کرد.

وی افزود: نظارت بر کیفیت و ایمنی مواد غذایی باید در تمام مراحل زنجیره تأمین تا لحظه مصرف ادامه یابد ، و افزود که استفاده از لیست های بررسی نظارت در حمل و نقل و انبارداری ، آموزش کشاورزان در استفاده ایمن از ورودی ها و تعامل با موسسات بین المللی مانند WHO و FAO در تضمین سلامت مواد غذایی.

شهابی ماجد گفت یکی از الزامات تسهیل دسترسی افراد به مواد غذایی سالم ، به روزرسانی فرایندهای واردات است و گفت: حذف موانع اداری ، واگذاری اختیارات به دانشگاه های پزشکی ، ارتقاء سیستم های موجود و گسترش توافق های دو جانبه با کشورهای همسایه اقدامات اساسی برای بهبود واردات است.

وی همچنین بر لزوم جذب سرمایه گذاری در زنجیره تأمین مواد غذایی تأکید کرد: ارائه استفاده از ظرفیت های بومی ، مشوق های مالیاتی ، معافیت های گمرک و زیرساخت هایی مانند مناطق اقتصادی ویژه و پارک های صنعتی از جمله اقداماتی است که می تواند سرمایه گذاران داخلی و خارجی را به خود جلب کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا