اخبار سلامت

نزدیک به نیمی از نسخ کشور حاوی داروهای تزریقی است

نازیلا یوسفی گفت: داروهای تزریقی فقط باید در مواقع اضطراری ، ناتوانی بیمار در بلع یا هنگامی که تنها شکل موجود تزریق می شود ، استفاده شود. با این حال ، آمار نشان می دهد که حدود 45 ٪ از کشور در کشور حاوی داروهای تزریقی است ، در حالی که سازمان بهداشت جهانی 20 ٪ سقف مجاز اعلام کرده است.

وی با اشاره به تصورات غلط برخی افراد در مورد اثربخشی داروهای تزریقی تر ، گفت: در بیشتر موارد مانند سرماخوردگی ، درد شایع یا کمبودهای تغذیه ای ، داروهای خوراکی اثر درمانی مشابهی دارند و ایمن تر هستند.

مدیر کل دفتر نظارت و نظارت بر محصولات بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: گزارش هایی از شوک آنافیلاکسی و مرگ ناشی از تزریق غیر ضروری وجود دارد ، و افزود: داروهایی مانند سفتریکسون ، ستریداسید یا کتورلوک گاهی اوقات در عفونت های ساده یا درده های مشترک غیر ضروری هستند.

Yousefi تأکید کرد: در بیشتر دردهای رایج ، داروهای خوراکی بعد از 30 تا 45 دقیقه کار می کنند و نیازی به مقابله با عوارض بیشتر داروهای تزریقی ندارند. تحمل کمی به مراتب بهتر از مواجهه با عوارض جدی است.

وی از مردم خواست تا به توصیه های علمی پزشکان اعتماد کنند و از اصرار بر دریافت تزریق خودداری کنند. فرهنگ در قلمرو مصرف مواد مخدر گامی مؤثر در ارتقاء سلامت فرد و جامعه خواهد بود.

مدیر کل دفتر محصولات بهداشتی سازمان غذا و داروی ، هشدار در مورد تجویز غیر منطقی داروهای تزریقی ، گفت: “استفاده نادرست از این داروها می تواند منجر به عوارض جدی مانند شوک آنافیلاکسی ، انتقال عفونت و حتی مرگ شود.”

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا