نان نقش اساسی در تامین انرژی دارد – خبرگزاری مهر ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبدا، نان به عنوان اصلی ترین ماده غذایی در سفره ایرانیان نقش اساسی در تامین انرژی و مواد مغذی روزانه دارد. اما نحوه خرید و نگهداری نان می تواند تاثیر بسزایی بر سلامت افراد و همچنین میزان ضایعات مواد غذایی در جامعه داشته باشد.
نحوه خرید و نگهداری نان:
1) نانی را انتخاب کنید که خیلی سوخته یا خمیری نباشد. نان های خیلی تیره یا نیم پز برای سلامتی مضر هستند.
2) هنگام خرید حتما اجازه دهید نان بخار گرفته و خنک شود.
3) هنگام آوردن نان به خانه، آن را در پوشش پارچه ای قرار دهید.
4) اگر بیش از یک وعده نان خریده اید، حتما نان را قبل از بیات شدن به ورقه های کوچک تقسیم کنید و در کیسه های مخصوص در فریزر نگهداری کنید.
5) چند دقیقه قبل از مصرف، نان را از فریزر خارج کرده و در هوای آزاد نگهداری کنید یا آن را گرم کرده و مصرف کنید.
6) حرارت دادن اولیه: استفاده از فر یا توستر برای گرم کردن نان منجمد از تغییر بافت آن و کاهش کیفیت آن جلوگیری می کند.
نوع خرید و نگهداری نان نه تنها بر سلامت فردی و خانواده تأثیر می گذارد، بلکه نقش مهمی در کاهش ضایعات غذایی و ارتقای امنیت غذایی کشور دارد. توجه به این موضوع می تواند گامی موثر در جهت اصلاح الگوی مصرف و ترویج فرهنگ تغذیه سالم در جامعه باشد.



