سلامت خانواده

نان ناسالم عامل بسیاری از مشکلات گوارشی است – خبرگزاری مهر ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبدا، نان سالم می تواند منبع ارزشمندی از انرژی، فیبر و مواد مغذی باشد و از طرفی نان ناسالم مشکلات گوارشی و تغذیه ای زیادی را به همراه خواهد داشت.

نانوایان به عنوان تولیدکنندگان این غذای اساسی نقش اساسی در ارتقای سلامت جامعه دارند.

استفاده از آرد مرغوب، پرهیز از افزودن مواد غیرمجاز مانند جوش شیرین، رعایت زمان مناسب تخمیر و پخت اولیه از جمله عواملی است که به تولید نان سالم کمک می کند.

تخمیر صحیح خمیر باعث افزایش قابلیت هضم نان و جذب بهتر مواد معدنی می شود و طعم و عطر بهتری به نان می دهد.

از سوی دیگر آموزش و به روز رسانی نانوایان در زمینه روش های نوین و سالم پخت نان از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

حمایت از نانوایان متعهد و آموزش دیده، نظارت مستمر سلامت و فرهنگ سازی در بین مصرف کنندگان می تواند به بهبود کیفیت نان در جامعه کمک کند.

زمانی که مردم از ارزش نان سالم آگاه باشند، تقاضا برای نان باکیفیت افزایش می یابد و این امر نانوایان را به رعایت استانداردهای بالاتر تشویق می کند.

در نهایت، نان سالم نتیجه همکاری دو طرفه بین نانوایان مسئول و مصرف کنندگان آگاه است. با ارج نهادن به این نعمت گرانبها و توجه به روش تولید آن می توان گام موثری در جهت سلامت فردی و اجتماعی برداشت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا