سلامت خانواده

نان سفید از نظر ویتامین B بسیار فقیر است

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان غذا و دارو، زهرا پوراحمد وی با اشاره به تفاوت نان سبوس دار با نان سفید گفت: نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است و به همین دلیل از نظر ویتامین های گروه B بسیار ضعیف است، مصرف این نوع نان می تواند خطر ابتلا به دیابت را افزایش داده و با ایجاد سیری کوتاه مدت منجر به گرسنگی زودرس شود. و همچنین ارزش غذایی پایین. نان سفید می تواند به افزایش وزن و چاقی کمک کند.

وی افزود: از سوی دیگر نان سبوس دار که با حفظ سبوس و جوانه گندم تولید می شود سرشار از ویتامین های گروه B و مواد مغذی است، این نان به کنترل قند خون کمک می کند، خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد و حتی می تواند از سکته های قلبی پیشگیری کند. و پیشگیری از مغز، مصرف نان کامل مقاومت بدن را در برابر بیماری های مزمن به ویژه سرطان افزایش می دهد.

کارشناس اداره کل فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو وی خاطرنشان کرد: نان سبوس دار به دلیل داشتن فیبر و مواد مغذی رنگ تیره تری نسبت به نان سفید دارد و مصرف نان سبوس دار گامی موثر در ارتقای سلامت فرد و پیشگیری از بیماری های مزمن است. استفاده از محصولات غلات کامل باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود. برای داشتن جامعه ای سالم تر.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا