نامه جانبازان و ایثارگران به وزیر بهداشت؛ کوتاهی برخی مسئولان در ترویج فرهنگ ایثار – خبرگزاری مهر ایران و جهان
به گزارش خبرگزاری مهر، پیرو اظهارات سید جلیل حسینی معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به طور خاص سهمیه فرزندان جانباز و ایثارگر در کنکور گروهی از جانبازان و ایثارگران در نامه ای به محمدرضا ظفرخندی وزیر بهداشت به این اظهارات واکنش نشان داد.
متن این نامه به شرح زیر است:
آقای آقای ظفرخندیوزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
با برکات به ارواح شهدا و امام خمینی (ره) و آرزوی سلامتی و طول عمر با عزت مقام معظم رهبری سایبان عالی) و موفقیت در حد توان جنابعالی و همکاران محترم در خدمت شما به ملت ایران اسلامی عزیز ویژه ایثارگران و نشر فرهنگ ایثار و شهادت
احتراماً با اشاره به مصاحبه مطبوعاتی معاونت محترم آموزشی جناب آقای سیدجلیل حسینی، چند سالی است که برخی از مسئولین که طعم سختی ها و مشکلات زندگی روزمره خانواده های معزز شهدا و جانبازان گرانقدر را نچشیده اند. و در امنیت سرمایه گذاری کرده اند و تمامیت ارضی و نظام مقدس جمهوری اسلامی را حفظ نکرده اند. موت موزیک آنها عزیز سخنان دانش آموزان هستند که به یقین می توان گفت که دانش آموز خداجو و عالم و عدالت خواه هرگز حاضر نیست این حق را داشته باشد. قشر که علت کشور و آبروی وطن را نجات دهید، آن را نادیده بگیرید.
اگر چند دانشجو مهاجرت کنند دو حالت پیش می آید، یکی اینکه از عملکرد مسئولان ناراضی هستند، چون حرفشان با عملکردشان همخوانی ندارد، دوم اینکه اعتقادی به خدمت به مردم ندارند.
باید اذعان داشت که طبق قانون هیچ ایثارگری نمی تواند جای دیگران را در کلاس ها بگیرد و طبق آمار ایثارگران نخبه زیادی داریم که متأسفانه لو نمی روند و چه بسا افراد عادی باشند که رتبه بالایی ندارند. که وارد دانشگاه می شوند و گاهی توانایی دارند برای درک آنها امور اجتماعی ندارند.
در چند سال گذشته بسیاری از مسئولان اذعان داشتند که فرزندان افراد ثروتمند در مدارس هستند غیر انتفاعی حضور دارند و از انواع خدمات آموزشی استفاده می کنند، علت وارد دانشگاه و بچه ها شده اند با اجناسش چون امکانات آموزشی مناسبی ندارند، موفق به کسب رتبه های بالا نمی شوند، آیا این عدالت آموزشی است؟
اگر همکاران شما نگاهی به خدمات بیاندازند کشورها جلو بروند، خواهند دید که خط اول هر خدمتی جانبازان و خانواده هایشان هستند، پس شایسته نیست کم کاری، کم کاری و کوتاهی برخی مسئولان ذیربط را در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در کشور بپوشانیم. جامعه با چنین اظهاراتی، مردم ایران عزیز با همه کسانی هستند که قدر شهدا را در همه ابعاد قدر می دانند و از حقوق شهدا دفاع می کنند، اما شما مسئول خدمتی هستید که اصلاً پایه و اساس ندارد و هیچ وقت عملیاتی نمی شود. انجام نشده است شما در جامعه ای که به شهدا داده ایم و علت حساسیت لایه ها متفاوت است جامعه می شود، همه مردم می دانند که فداکار تمام وجودشان است فداکاری ملت و اسلام آنها انجام دادند
فرزند جانبازی که پیوسته پدر همراه و روح آشفته است در رابطه با پدر جانباز او شرایط سخت و طاقت فرسایی دارد، آیا همان فرزندان کسانی است که در رفاه هستند و پدر و مادر و خانواده سالمی دارند؟
با توجه به (هل یستوی نه قسم می خورم نه یستوی …) علاوه بر این، گروه های دیگری نیز از سهمیه دانشگاه ها بهره مند می شوند که قطعاً برای آن بحث وجود دارد، چه رسد به ایثارگران که باید گفت قوی تر و قوی ترند.
قبلاً از توجه ویژه حضرتعالی به موضوعات پیشنهاد عالی ما سپاسگزاریم.
1- جانباز 70 درصد آقای عباس طایفه رئیس هیئت مدیره انجمن شهدای حرم
2- جانباز 45 درصد سردار سرتیپ محمد کریم عابدی مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره کانون ایثارگران
3- آزاده 10 ساله و جانباز 55 درصد علی اکبر تابیده چی دبیرکل جمعیت ایثارگران و ایثارگران انقلاب اسلامی
4- جانباز 70 درصد شیمیایی آقای موسوی مدیر عامل گروه حمایت از جانباختگان شیمیایی
5- همسر شهید سرکار سرکار خانم نفیسه محمدی (روانشناس) مدیر عامل مرکز زنان شاهد و ایثار
6- جانباز 60 آقای درصد آقای دکتر اصغر فرنیان مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره انجمن داوطلبان استان پیرو
۷- حجت الاسلام و مسلمین جناب آقای دکتر اکبر مرتضوی کیاسری رئیس انجمن مشاوران و روانشناسان ایثارگر (انجمن مراکز مشاوره و خدمات روانشناسی ایران)
8- همسر سرکار جانباز سرکار خانم اکرم جعفری برنجی مدیر عامل انجمن محترم حمایت از ایثارگران
9- جانباز آقای یک شاهد مدیر عامل جامعه ایثار
رونوشت:
1- جناب آقای دکتر مسعود بیزیکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران
2- جناب آقای محمد باقر قالیباف ریاست محترم شورای اسلامی
3- جناب آقای مهندس سعید اوحدی معاون محترم رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران.
4- آقا حجت الاسلام و مسلمانان آقای برده حسین خسرو پناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی